Instagram
bez roka trajanja

Nerazdvojne već 20 godina: Najveća su si podrška kad je najteže

Nakon što je godinama ignorirala simptome bolesti, Selma Blair je osjetila veliko olakšanje kada je dobila službenu dijagnozu da boluje od opake bolesti, a u svemu joj je najveća podrška bila njezina najbolja prijateljica i kolegica.

Slatke fotografije iz Disneylanda dokazuju da je prijateljstvo između dvije glumice jače nego ikada. Upoznale su se na snimanju 'Opakih namjera' 1999. godine kada je Sarah Michell Geller lobirala među producentima da im se Selma Blair pridruži na setu i glumi naivnu Cecilu. Na setu ju je Geller uzela pod svoju zaštitu, a od tog dana postale su nerazdvojne životne suputnice što su obilježile i odlaskom u Disneyland - mjesto na koje je Sarah prvi put odvela Selmu prije točno 21 godinu.

Instagram

Prijateljice su pozirale s Micky Mouse ušima na glavi i širokim osmijehom na licu, s kojim zajedno prolaze i kroz najteže trenutke - kao što je teška dijagnoza s kojom se Selma nedavno morala suočiti.

EXCLUSIVE: Selma Blair is seen pushed around in a wheelchair by her friend Sarah Michelle Gellar during a trip to Disneyland with their families. Selma, who is suffering from MS, was seen riding a wheel chair for most of the day, but she was also seen getting up and taking some steps as she boarded rides and stood around for short periods of time as well.
Selma, Sarah and their group were seen enjoying much of what the park had to offer including indulging in ice cream and ring many of the park's rides including Space Mountain, Indiana Jones, and the jungle cruise. 
Selma appears to be wearing an engagement ring on THAT finger.
28 Mar 2019, Image: 423147053, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

'I dan danas se ništa nije promijenilo. Obožavam svog anđela i prijatelja. Voljela bih kad bi svi imali takve prijatelje', napisala je Selma uz fotografiju iz Disneylanda na kojoj se vidi kako joj je Sarah najveća podrška otkako je doznala da ima boluje od kronične upalne bolesti središnjega živčanog sustava.

'Imam multiplu sklerozu. Invalid sam. Ponekad padnem. Stvari mi ispadaju iz ruku. Sjećanja su mi maglovita..., a moja lijeva strana traži upute pokvarenog GPS-a za smjer kretanja' - tako je Selma objavila svoju dijagnozu za koju je doznala u kolovozu prošle godine.

46-godišnja glumica godinama je ignorirala simptome, nije ih shvaćala ozbiljno sve dok nije pala pred prijateljem koji ju je natjerao da otiđe na liječnički pregled. Od neizlječive bolesti pretpostavlja da boluje najmanje 15 godina.

Linker
16. travanj 2024 23:55