Profimedia, Mega Agency
samo opušteno

Neprepoznatljivi u šetnji gradom: Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom izgledaju poput svakog običnog para

Nakon što je glumica Mila Kunis završila sa snimanjem novog filma, u potpunosti se posvetila svojoj obitelji koju su paparazzi uhvatili na ulicama Beverly Hillsa - u jednim od rijetkih šetnji u četvero.

Holivudski par, Mila Kunis i Ashton Kutcher, uživali su u nedjeljnom izlasku s djecom – kćerkicom Wyat Isabelle (3) i sinom Dimitrijem (1). Glumci su odlučili iskoristiti to što je obitelj nakon dugo vremena ponovno na okupu i uživati u obiteljskom doručku u jednom od najpoznatijih restorana u Beverly Hillsu - Nate ‘n Al Delicatessen.

Ashton Kutcher, koji je nedavno priznao kako je polako počeo gubiti kosu, se nije odvajao od sina kojeg je cijelo vrijeme nosio, dok je Mila Kunis brinula o njihovoj trogodišnjoj djevojčici. Cijela obitelj bila je ležerno odjevena i glumci ničime nisu odavali da su bogati i slavni.

Beverly Hills, CA  - Mila Kunis and Ashton Kutcher take the kids out to breakfast in Beverly Hills. The power couple were in casual weekend gear, with a makeup-free Mila sporting a giant striped heart tee, and Ashton in a simple grey hoodie. Little Wyatt tightly clutched a shopping bag, while Dimitri opted for a ride in dad Ashton's arms.

Pictured: Mila Kunis, Ashton Kutcher, Wyatt Isabelle Kutcher, Dimitri Portwood Kutcher

BACKGRID USA 16 JUNE 2018, Image: 375105899, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Par se vjenčao prije tri godine nakon duge veze, a najvažnije im je sačuvati privatnost njihove djece pa ih se rijetko može vidjeti u ovakvim opuštenim šetnjama gradom. Oboje su početkom ove godine bili zauzeti sa snimanjima filmova koji u kina stižu ovog ljeta - Ashton glumi u drami "The Long Home", a Mila u akcijskoj komediji "The Spy Who Dumped Me".

Mila Kunis and Ashton Kutcher are seen leaving Nate'n Al Deli with their kids Wyatt Isabelle Kutcher and Dimitri Portwood Kutcher.

***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
16 Jun 2018, Image: 375110607, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
19. travanj 2024 04:44