Profimedia, AKM-GSI
osmi razred

Neprepoznatljiva Kim Kardashian: Fotografija iz katoličke škole snimljena prije 25 godina

Jedna od najpopularnijih reality zvijezda svijeta objavila je svoju fotografiju dok je pohađala katoličku školu na kojoj se vidi da će Kim izrasti u pravu fatalnu ženu.

Uoči pojavljivanja na Met Gali čija je ovogodišnja tema bila inspirirana katoličkom crkvom, Kim Kardashian je objavila fotografiju na svom Instagram profilu koja je sve dobro nasmijala i posebno razveselila njezine pratitelje.

Naime, svjetski poznata reality zvijezda objavila je svoju fotografiju iz osmog razreda gdje je odjevena u školsku uniformu. Kim je nedavno bila na 20. godišnjici mature Los Vegasu, i još uvijek održava kontakt s prijateljima iz djetinjstva.

Catholic School Girl 8th Grade

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)



I swear North reminds me of a mix or me and Kourt

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

'Školarka iz katoličke škole u osmom razredu', napisala je 37-godišnja Kim u objavi.

Zanimljivo je da je slavna Kardashianka kasnije u životu upravo izlaganjem svog tijela gradila karijeru, a kao tinejdžerica je bila pravo oličenje čednosti.

Kim Kardashian West attending the Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala 2018 in New York, USA., Image: 370891342, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Brojni komentatori ispod fotografije bili su joj izuzetno skloni i uvjeravali su je da Kim nije trebala ništa dorađivati niti mijenjati na sebi jer je bila prekrasna.

Njoj je pak savršenstvo, čini se, nedostižno, jer non-stop ulaže u sebe.

1999

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Linker
18. travanj 2024 19:09