tetkino zlato

Neodoljive su! Nika Fleiss pokazala svoju nećakinju i otkrila koliko uživa u svojoj novoj ulozi

‘Ne može bolje od ovog‘, napisala je bivša skijašica Nika Fleiss uz fotografiju na kojoj pozira uz svoju nećakinju Zoi. Djevojčica je na svijet stigla 29. prosinca 2020., uvelike obogativši život cijele svoje obitelji.

Nekadašnja skijašica Nika Fleiss uživa u jednoj od najvažnijih životnih uloga. Naime, prije nešto više od dva mjeseca postala je tetka, a sa svojom Zoi ovih dana uživa kao nikad odsad. "Ne može bolje od ovoga", napisala je Nika na fotografiji na kojoj pozira u dnevnom boravku uz nećakinju i svoju kućnu ljubimicu.

Malena Zoi na svijet je stigla 29. prosinca, usred potresa koji je krajem godine pogodio Petrinji, Glinu i Sisak, a uzrokovao brojne nevolje i u Zagrebu. Unatoč svemu, taj dan će u obitelji Fleiss ostati zapamćen po jednom od najljepših životnih događaja. Tog dana Nikin brat Sebastian i njegova supruga Iva dočekali su u Petrovoj bolnici malenu Zoi.

Čitajte i: Završila tečaj šišanja pasa i pronašla mir: Nika Fleiss uživa u ulozi vlasnice salona za kućne ljubimce

Ti si odsad uvijek u mom svemu.

"U prvom potresu si začeta, u drugom rođena! Hvala ti za nadu mala Zoi. Ime koje te krasi znači život, nosi ga ponosno. Da si zdrava ti želim. Da se budiš znajući zašto ustaješ. I da imaš sebe radi sebe. I da ne ideš mala ispod zvijezda", dirljivom porukom objavila je Nika da je postala tetka.

Čitajte i: Ni koronakriza ne može joj ništa: Nika Fleiss na iznenađenje svih pokreće novi posao

Dva mjeseca kasnije - dok malena uživa u kućnoj atmosferi, njezina joj Nika daje punu pozornost.

Inače, dolazak voljene joj djevojčice nije sve što bivšu skijašicu ovih dana čini sretnom i ispunjenom. Naime, nedavno je otvorila Jack & Co. - dućan i salon za kućne ljubimce.

"Odlučila sam se na koncept store za životinje i njihove vlasnike. Vreće za igračke, ručnici, torbe i deke, sve to mogu koristiti djeca, odrasli, a i kućni ljubimci. Naravno, imamo i kabanice, povodce, jastuke i krevete za pse", rekla je Nika Fleiss nedavno za magazin Gloria, naglašavajući kako su svi proizvodi napravljeni od prirodnih materijala. Veliku joj sreću pričinjavaju njezini četveronožni klijenti - kojima se trudi priuštiti kraljevski tretman.

Linker
25. travanj 2024 14:33