AKTIVAN ODMOR

Neodoljiva obitelj: Nives Ivanišević nije odoljela podijeliti kako provode dane na ljetovanju u Grčkoj

Radijska voditeljica trenutno s obitelji uživa na ljetovanju u Grčkoj pa pratitelje na Instagramu svakodnevno pokazuje kako provode dane u bajkovitom Zakintosu.

Nives Ivanišević, radijska voditeljica i supruga proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića, trenutno s obitelji uživa u odmoru na grčkom otoku Zakintosu, a lijepe trenutke redovito dijeli na društvenim mrežama. Niz fotografija i jedna snimka nastale na bajkovitoj pješčanoj plaži koja ima nepregledan plićak, pokazuju kako se Ivaniševići doista zabavaljaju.

Posljednje dvije simaptično su slične, i mogu ući u kategoriju 'pronađi razliku' - na jednoj mama Nives trči sama prema moru, dok na sebi ima ultamoderan žuti bikini. Na drugoj se brzoj Nives priključio i sinčić Oliver.

"Samo trčim po plaži ili lovim Olija ili on mene", odgovorila je Nives na jedan od brojnih komplimenata pratitelja koji se pitaju koja je tajna njezine vitke linije i kako se provodi na ljetovanju.

Prethodnih je dana na profilu pokazala kako se zabavljaju s prijateljima i obitelji, plićak im je glavna zanimacija, a sve fotografije snimljene su iz daljine i po suncu tako da paljiva nives nije otkrila tko je to sve s njima na ljetovanju.

Čitajte i: Nitko nikad kao Goran Ivanišević: Wimbledon je osvojio u istim čarapama, a pomoću Slavice Ecclestone vratio se u Split

Na jedinoj video snimci, istaknula je kako se sa suprugom Goranom i sinom Oliverom zabavlja i veseli.

Sretan period

"Obitelj" i "Prijatelji", napisala je Nives u opisu još dvije fotografije na kojima također nije otkrila identitet prijatelja i članova obitelji koji s njima ljetuju.

Čitajte i: Težak dan za Nives Ivanišević: ‘Nadam se da će sljedeći rođendan biti lakši jer ovaj boli, jako‘

I dok je Nives ažurna na društvenim mrežama, Goran, čini se, odmara od Instagrama gdje je posljednju objavu podijelio prije više od tri tjedna iskazavši veliku čast što je postao prvim Hrvatom uvrštenim u Međunarodnu tenisku kuću slavnih.

Ljubavna priča Gorana i Nives započela je krajem 2016. godine, a par se u tajnosti vjenčao svega godinu dana kasnije, u prosincu 2017. U ožujku 2018. godine obznanili su da čekaju dijete, a već dugo od javnosti ne skrivaju koliko uživaju u zajedničkom životu.

Linker
18. travanj 2024 19:24