Zato ga svi vole

Neočekivani šećer na kraju: Tom Hanks upao na vjenčanje i iznenadio mladence

Dvostruki dobitnik Oscara ponovno je iznenadio tek vjenčani par dok su se fotografirali i snimali video za vjenčani album.

Postati neokrunjeni kralj Hollywooda i pritom ostati pristupačan, topao, skroman i drag može samo Tom Hanks (65), jedan od najomiljenijih američkih glumaca koji je i poslije četiri desetljeća u zabavljačkoj industriji neopterećen slavom. Dvostruki dobitnik Oscara pokazao je to iznenadivši nedavno mladi par, Diciembrea i Tashie Farries: prišao im je dok su se fotografirali i snimali video za vjenčani album na plaži u Santa Monici.

Mladenci su u čudu uzviknuli:"To je Woody!" misleći na Hanksov lik iz animirane filmske franšize „Priča o igračkama” u kojoj daje glas šerifu Woodiju.

Slavi život nakon što je preživjela koronu: Sve je lakše kad kraj sebe ima ljubav života

Obitelj i prijatelji para nisu mogli povjerovati kad su ga ugledali kako im prilazi i čestita im na velikom danu. Pričali su oko pet minuta i pozirali za fotografije kojima će se mladenci još dugo hvaliti, a slavni glumac koji je u travnju ove godine proslavio 33 sretne godine braka sa suprugom Ritom Wilson (65), bio je, zacijelo, zadovoljan što im je kao vjenčani dar, poklonio nezaboravno iskustvo.

"Došao je kao šećer na kraju", rekli su mladenci kad je otišao, ne sluteći da nisu prvi koje je iznenadio tijekom snimanja za vjenčani album. U identičnoj situaciji Tom Hanks našao se 2016., u njujorškom Central Parku. Prišao je i čestitao iznenađenom paru: rukovao se s mladoženjom, poljubio mladenku u ruku i pozirao za zajedničku fotografiju, izvijestio je tada The Huffington Post. Čak se ponudio voditi ceremoniju u slučaju da im zatreba matičar.

Nova ljubav na pomolu? Sin Toma Hanksa zagrijao se za Adele i javno je obranio od napada

"Upitao je treba li nam osoba koja će nas vjenčati jer je on osposobljen za matičara", potvrdili su oduševljeni mladenci, pitajući se da li se šalio ili doista ima certifikat za ženidbu parova? U Americi je to pitanje regulirano jednostavnije nego u Europi, pa nikoga ne bi iznenadilo da Tom Hanks doista ima tu ovlast. Kako god bilo, mladenci u SAD-u odsad će se puni nade osvrnuti oko sebe tijekom snimanja za vjenčani album jer tko zna, možda im se pridruži glumačka legenda.

Linker
23. travanj 2024 17:49