Donijela šampanjac

‘Neobična‘ influencerica: Hana saznala gdje i kada je svadba njene pratiteljice pa je odlučila iznenaditi

Na Instagram profilu Hadžiavdagić Tabaković objavila je video u kojem je pokazala kako je iznenadila mladence na svadbi, zbog svega je gotovo zakasnila na avion.

Hana Hadžiavdagić Tabaković, voditeljica i influencerica pohvalila se na Instagramu neobičnom gestom. Naime, ova poduzetnica pohvalila se posebnim odnosom sa svojim pratiteljima, jednu od njih iznenadila je na najvažniji dan - na njenom vjenčanju.

O svemu je objavila video na toj društvenoj mreži uz podulje objašnjenje kako je došlo do susreta. Na videu se vidi kako je Hana došla pred crkvu i grlila mladenku.

"Ne znam za ostale influencere ili javne osobe ali #OpetNajljepša zaista komunicira s pratiteljima, a ovo je još jedan dokaz… Mladenka Antonia me prati i voli to što radim. Dan ranije srela sam mladi par na Stradunu dok su se fotkali zapravo za vjenčani album i eto saznala sam gdje je svadba…", započela je Hana.

Tradicionalno vjenčanje i mladenka odjevena u raskošnu bijelu vjenčanicu, razveselila se Hani, koja je došla pred crkvu ležerno odjevena u traperice i bijelu majicu.

"Da, skoro sam zakasnila na let za Zagreb, ali sam uspjela doći na vrijeme u crkvu, čestitati mladencima i uručiti im šampanjac za dug i sretan brak pun ljubavi. Instagram je lijepa stvar ako ga koristiš da nekome staviš osmijeh na lice", zaključila je Hana koja je odlučila svoju gestu podijeliti na Instagramu i uveseliti nekome dan.

Čitajte i: Luksuz od glave do pete: Hana Hadžiavdagić Tabaković privlačila pažnju dizajnerskim krpicama

Oduševljeni pratitelji

Svojim potezom oduševila je pratitelje, neki su oduševljeni ovakvom neposrednošću, a drugi su potvrdili Hanine tvrdnje svojim iskustvima.

"Istina, jedna i jedina koja uvijek odgovori na poruku. Ako treba i savjet da. Nije Hana umišljena jednostavno samo zna kome i kada će dati pažnju i vrijeme. Vjerujte da ovakvu ženu majka više roditi neće. Jedna jedina #OpetNjaljepša", napisala je jedna pratiteljica.

Hana ima 651 tisuću pratitelja na Instagramu, poznata je po svom oštrom jeziku i tome što se ne ustručava izraziti mišljenje, a to ju je dovelo i do nekih ‘sukoba‘ na influencerskoj sceni.

Linker
25. travanj 2024 19:12