Ispovijest kavalira

Nemoralna ponuda: Tko je čovjek koji nije prihvatio mito da bi lagao o vezi s Meghan

Kad su britanski tabloidi doznali da je jedanput, na pauzi snimanja serije u kojoj su oboje imali epizodne uloge, izašao na ručak s Meghan, ponuđeno mu je 70.000 dolara ne bi li izjavio da su bili par.

Američkom glumcu Simonu Rexu dugo je trebalo da progovori o mukama i brigama što su mu ih zadali britanski tabloidi. Bio im je "na nišanu" zbog činjenice kako je 2005. jednom izašao s Meghan Markle, što su tabloidi htjeli interpretirati kao vezu.

"Nismo se ni poljubili. Ništa se nije dogodilo. Samo smo se jednom prilikom družili kao kolege. Ona je bila netko koga sam upoznao u istom projektu, ručali smo zajedno i to je bilo to", izjavio je u razgovoru za The Guardian.

Zvijezdi komedije The Red Rocket ponuđeno je, kako kaže, 70.000 dolara za intervju u kojem bi lagao da je bio Meghanin dečko. Novac mu je, zacijelo, ponuđen uoči ili nakon njezine udaje za princa Harryja 2018. godine.

"Tada sam bio švorc. Stvarno mi je trebao novac. Ali radije bih koristio bonove za hranu prije nego što bih to učinio", otkrila je nedavno zvijezda franšize "Scary Movie". Meghan je nekako doznala za Simonovu kavalirsku gestu. Zacijelo se prisjetila kako su se upoznali na snimanju serije "Cuts" iz 2005., (radilo se o snimanju epizode "My Boyfriend's Back" u kojoj je i on imao malu ulogu) pa mu je uputila pismo zahvale.

"Lijepo je znati da još uvijek ima dobrih ljudi," navodno je napisala, prenosi US Weekly. A on je poruku uramio i čuva je u svom domu u Kaliforniji.

Što je njegova bivša kolegica proživljavala nakon udaje, doznao je u ožujku 2021. u Meghaninom i Harryjevom intervjuu Oprah Winfrey, gdje je vojvotkinja od Sussexa pričala i o problemima sa svojim mentalnim zdravljem, nastalih zbog činjenice kako dijelu britanskih medija (i dijelu kraljevske obitelji) nije bila prihvatljiva kao Harryjeva supruga.

"Jednostavno nisam vidjela rješenje. Sjedila bih noću i razmišljala o tome da me sve to preplavljuje. Shvatila sam da se sve to događa samo zato što sam disala. Bilo me je jako sram to priznati, sramila sam se što to moram priznati Harryju jer znam koliko je gubitaka pretrpio. ... Samo više nisam htjela biti živa. I to je bila vrlo jasna, stalna i zastrašujuća misao", rekla.

image

Zvijezdi komedije The Red Rocket moga je lako zaraditi 70.000 dolara, ali je odbio

SAMEER AL-DOUMY/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nakon što ju je javno blatio, polubrat Meghan Markle mijenja ploču i pokajnički vapi:' Učinit ću sve da vidim svoje nećake'

Poslije nekoliko sušnih godina, Simonu Rexu krenulo je na poslovnom planu. Da se dobro dobrim vraća, uvjerio se kad mu je redatelj Sean Baker, doajen američkog nezavisnog filma, ponudio glavnu ulogu u komediji "The Red Rocket" o bivšoj porno zvijezdi koja ponovno dolazi u rodni grad, gdje nisu baš svi oduševljeni što je opet s njima. Redatelj ga je telefonski uvjerio da mu pošalje snimku audicije preko svog mobitela nakon što je imao samo pet minuta za pripremu i snimanje samog sebe dok izgovara probni tekst. Ulogu smotanog Mikeyja Russoa kojem život okreće leđa nakon karijere u filovima za odrasle, odigrao je maestralno pa sad može birati sljedeće projekte. Da stvar bude bolja, u listopadu 2021. potpisao je ugovor s uglednom holivudskom menadžerskom tvrtkom Range Media Partners. Nedugo potom, snimio je komediju "Down Low" sa Zacharyjem Quintom, zvijezdom franšize "Zvjezdane staze". Glumi i u filmu "Mack & Rita" s holivudskom legendom Diane Keaton i tek sada, u četrdesetima, glumac može reći kako je napokon uspio, a da pritom nije pristao biti lažljivac.

Linker
19. travanj 2024 12:05