Tom Dubravec / CROPIX
Postala plavuša

Nema više smeđih uvojaka: Ornela Vištica drastično promijenila izgled

Glumica se priprema za predstavu koju režira njen kolega Tarik Filipović, a u njoj će tumačiti jednu poznatu Hrvaticu.

Glumica koja je nedavno proslavila 31. rođendan pojavila se u neprepoznatljivom izdanju, zaštitni znak Ornele Vištice - duga, bujna kestenjasta kosa nestao je i mlada je glumica iznenadila svojom radikalnom promjenom imidža.

S plavom kosom, odrezanim šiškama i frizurom složenom u punđu, glumica je neprepoznatljiva. Odaje je tek njen široki osmijeh. No, ipak je riječ o pripremama za novu predstavu - u kojoj Ornela uprizoruje ni više ni manje nego bivšu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

"Kazališne lagane pripremice... uskoro u novoj ulozi kao Kolinda, predstava Predsjednici & Ca", napisala je Vištica uz fotografije. Spomenutu predstavu priprema za praizvedbu u Satiričkom kazalištu Kerempuh.

Sasvim neobična večera

Autori komedije za koju je Ornela postala plavuša, su Tarik Filipović, Boris Svrtan i Ivica Ivanišević, a režira ju Filipović. Popularni glumac i TV voditelj u predstavi će i glumiti - i to ni manje ni više nego Franju Tuđmana.

Radnja komedije odigrava se u stanu, na večeri na koju Kolinda Grabar-Kitarović zove bivše predsjednike, no uz Ivu Josipovića i Stjepana Mesića tu su i Franjo Tuđman te Josip Broz Tito.

I Tarik se užurbano priprema za svoju predstavu, no još uvijek nije otkrio kako on izgleda kao prvi hrvatski predsjednik. Međutim, možemo ga zamisliti, budući da se nedavno prisjetio svoje uloge iz predstave "Spika 2" kada je također utjelovio Tuđmana.

Prema podacima dostupnima na stranicama kazališta Kerempuh te prema Tarikovim najavama, predstavu će gledatelji moći vidjeti od 24. listopada.

Pročitajte i:

Domaća glumica otišla na more i otkrila novi hobi: 'Mislim da krećem u biznis'

Outfiti o kojima se priča: Ornela, Alma i Ivana dobro znaju kako nositi crnu boju bez da bude dosadna

Ornela Vištica o autentičnosti: Biti svoj za mene je jedina opcija

Hrvatski 'Prijatelji' vladali su malim ekranima godinama - Koliko se dobro sjećate likova iz 'Bitangi i princezi'?

Linker
19. travanj 2024 06:36