Ništa od pomirenja!

Nema namjeru vratiti se bivšoj, već je viđen u društvu najveće holivudske zavodnice

Glumačka zvijezda Jason Momoa prošli je vikend negirao glasine da se vratio glumici Lisi Bonet od koje se službeno rastao početkom ove godine. Mnogi sada nagađaju je li razlog bračnom brodolomu donedavno jednog od najuzornijih parova glumica Kate Beckinsale.

Svečanost dodjele Oscara koja je održana 27. ožujka, nije propustio ni glumac Jason Momoa, a prešetavanje slavnog 42-godišnjaka na crvenom tepihu mediji su iskoristili da rasvijetle nagađanja o njegovom pomirenju s bivšom suprugom Lisom Bonet. Nedavno se, naime, počelo šuškati kako je opet zaiskrilo između nekadašnjih supružnika koji su papire o razvodu potpisali u siječnju.

Zvijezda pustolovnog filma Aquaman, o super junaku iz morskih dubina, nagađanja je komentirao za Access Hollywood.

"Nismo ponovno zajedno, no uvijek ćemo biti obitelj jer imamo dvoje prekrasne djece. I to je sve. Lisa i ja smo završili s našom ljubavnom pričom", izjavio je Jason za američku tv emisiju.

"Nježni div", kako je nadimak Jasonu, na partyju Vanity Faira nije se odvajao od glumice Kate Beckinsale, koja je poznata zavodnica te svjetski mediji ovih dana nagađaju je li ona razlog njegovog bračnom krahu.

image

Rastavljeni glumac na dodjeli Oscara se nije odvajao od poznate holivudske zavodnice Kate Beckinsale

TPG/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Jason se do sada nije izjasnio što ga veže s Kate, no dugokosi snagator havajskog podrijetla svojom je izjavom za Access Hollywood rastužio brojne obožavatelje kojima su on i Lisa bili primjer uzornih supružnika. Podsjetimo, par je zajedno proveo punih 16 godina, od kojih su u braku bili pet, od 2017.

Dvoje glumaca upoznalo se 2005., a Jason je često isticao da je 12 godina starija Lisa žena njegovog života, unatoč razlici u godinama.

image

Jason i Lisa zajedno su bili 16 godina, a imaju dvoje djece

JOE MARTINEZ/PICTURELUX/PROFIMEDIA

"Kad sam je prvi put vidio na televiziji, imao sam samo osam godina. Rekao sam mami da želim biti s njom i da ću je, ako bude potrebno, uhoditi sve dok napokon ne postane moja. Sve sam joj to priznao tek kad smo dobili dvoje djece, inače bi sigurno mislila da nisam normalan. Za mene je ona bila i ostala prava kraljica", kazao je u jednom intervjuu holivudski glumac.

Sudbonosni susret između nekadašnjih supružnika dogodio se doslovce na ulici. Jason je šetao sa svojom prijateljicom kad su naletjeli na Lisu.

“Okrenuo sam se prema toj svojoj prijateljici, a u meni je bio vatromet emocija što sam Lisi odmah rekao. Isti dan smo izišli na spoj, ona je naručila pivo i to je bilo to. Iduće jutro sam se probudio u njezinoj kući", opisao je svojedobno 'Aquaman' prvi susret s bivšom suprugom, s kojom ima dvoje djece: sina Nakoa-Wolf i stariju kći Lolu.

Obožavatelji para bili su presretni kad su 2017. objavili da su se vjenčali, a njihova rastava za sve je bila veliko iznenađenje jer ničim nisu odavali da su se u međuvremenu udaljili.

Čitajte i: Rastava za početak nove godine: Jason Momoa i Lisa Bonet razilaze se nakon 16 godina veze!

"Svi smo osjetili pritisak i promjene zbog ovih transformacijskih vremena. Revolucija se odvija i naša obitelj nije iznimka. Vijest o našem razvodu želimo podijeliti s javnošću, ali ne zato što mislimo da je vrijedno vijesti, već zato da bismo nastavili sa svojim životima dostojanstveno i pošteno. Ljubav između nas se nastavlja, razvija se na način na koji želi biti poznata i živjeti. Oslobađamo jedno drugo da budemo ono što učimo postati. Učimo našu djecu koliko je moguće živjeti molitvu. Neka ljubav prevlada", napisali su Jason i Lisa u zajedničkoj izjavi u siječnju, kad su već bili i formalno bivši supružnici.

Linker
18. travanj 2024 19:18