trudničke vježbe

Nema mira ni u visokoj trudnoći: Maja Šuput se vratila treninzima

Ni visoki stupanj trudnoće nije spriječio pjevačicu da se vrati u teretanu gdje je s privatnom trenericom odradila sat trudničkih vježbi.

Maja Šuput Tatarinov (41) ne gubi vrijeme do dolaska prinove. Iako do porođaja ima tek nešto više od mjesec dana, nimalo ne miruje. Nakon što su se ovoga tjedna otvorile teretane, pohrlila je u svoj omiljeni fitness centar i pokazala da se i u osmom mjesecu trudnoće, ako liječnik to odobri, može vježbati.

Dok fitness centri nisu radili, sa svojom je ekipom tri do četiri puta tjedno vježbala online, no kaže kako ništa ne može zamijeniti trening uživo. Maja se razgibavala na TRX trakama uz budno oko svoje trenerice koja je dozirala pokrete i minute s obzirom na drugo stanje pjevačice. Kada je doznala da je trudna intenzivne treninge u teretani zamijenila je lakšim trudničkim vježbama s trenericom.

Čitajte i: Maja Šuput: ‘Uopće ne znam gdje se trudnice oblače, nigdje nema za kupiti ništa lijepo‘

"Da mi je netko rekao prije nekoliko mjeseci da ću ići na trudnički pilates, rekla bih mu da je lud. Uglavnom, gym sam zamijenila ovim fenomenalnim treningom za trudnice pod stručnim okom privatne trenerice. Ovo je toliko zabavno da idem tri puta tjedno, a uvijek sam mislila da je pilates dosadan. Cilj - zdrava trudnoća i brz oporavak nakon poroda", rekla je prije par mjeseci.

Čitajte i: Babymoon iz snova: Maja Šuput probudila se u jednom od najljepših hrvatskih resorta

Otkako je objavila da ona i suprug Nenad Tatarinov čekaju dijete, s fanovima dijeli svaki privatni trenutak, pa nakon što je objavila fotografije ultrazvuka, otkrila je i kako im stiže sin. Zbog njega uređuju cijeli stan, a uskoro bi trebala biti gotova i dječja soba. Hiperaktivna kraljica svadbi vrlo se brzo nakon poroda planira vratiti na pozornicu.

"Moj posao je sjajan, idem pjevati od 8 sati navečer do 5 ujutro. Ja ga uspavam, dođem doma, a beba ni ne zna da me nije bilo, a osim toga, ima beba i oca, ne?" - izjavila je Maja nedavno - stoga ne čudi da tijelo održava u top formi tik pred porođaj.

Linker
18. travanj 2024 02:22