Warner Bros Collection / Everett / Profimedia
S Jenn Aniston i Mattom LeBblancom

Neki 'Prijatelji' se druže i privatno: Courtney Cox podijelila fotku iz stana i oduševila fanove

Jedna od najpopularnijih humorističnih serija svih vremena ove je godine proslavila 25 godina od emitiranja, no i dalje ima obožavatelje diljem svijeta koji budno prate svoje omiljene likove iz serije.

Jedna od junakinja popularne serije "Prijatelji" je i glumica Courtney Cox, koja je utjelovila Monicu Geller. Courtney je održala dobre odnose sa svim kolegama iz serije, a njihove zajedničke fotografije osobito razvesele sve obožavatelje koji uživaju u anegdotama i poistovjećuju se s prijateljima i danas.

S jednom fotografijom iz njezinog stana pokupila je brojne lajkove i komentare na Instagramu - fotografirala se s Jennifer Aniston i Mattom LeBlancom te u opis napisala "Ovakve večeri su rijetke, zato ih volim". Na fotografiji nedostaju samo Lisa Kudrow i David Schwimmer, koji su u seriji utjelovili Rossa i Phoebe. Još početkom godine Cox je počastila fanove, kojima je drago vidjeti da se ekipa još uvijek druži, fotografijom cura u izlasku, onoj s Jennifer i Lisom.

FRIENDS, Matthew Perry, Courteney Cox Arquette, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Jennifer Aniston, (Season 5), 1994-2004,, Image: 98736480, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; ©Warner Bros/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Warner Bros Collection / Everett / Profimedia
Warner Bros Collection / Everett / Profimedia

Nostalgična Courtney ovog je mjeseca posvetila nekoliko objava popularnom sitcomu koji je sa snimanjem završio 2004. godine i lansirao karijere svih glumaca u nebesa. "Slavimo 25 godina, hvala svim vjernim obožavateljima diljem svijeta. Vi svi se bili tu za nas, volim vas", napisala je glumica uz throwback fotografiju. Pažnju je privukla i njezina posljednja objava, pozirala je s Penny iz serije "Teorija velikog praska", odnosno s glumicom Kaley Cuoco uz opis "Big Bang Friends".

"Sviđa mi se ovaj crossover", jedan je od komentara na fotografiju.

Nakon snimanja "Prijatelja", u svijetu filma najviše se "probila" Jennifer Aniston koja je ostvarila niz glumačkih uloga, dok su njezine kolege ostali uglavnom zapamćeni upravo po ovoj seriji.

Linker
16. travanj 2024 08:27