uživancija

Nekadašnja ćudljiva manekenka, strah i trepet osobnih pomoćnica, uživa u majčinstvu koje ju je potpuno promijenilo

Da je Naomi Campbell postala majka, javnost je doznala zahvaljujući objavi krajem svibnja u kojoj je pokazala bebine nožice i rekla da će je podizati sa svojim tajnim, američkim dečkom.

Sve dok početkom svibnja Naomi Campbell nije objavila kako je postala mama tek rođene djevojčice koju će podizati sa svojim tajnim američkim dečkom, malo tko je Crnu panteru vidio u toj ulozi. Ukratko, britanska manekenka nije baš slovila za strpljivu osobu – napadala je fotografe, policiju na aerodromu Heathrow i osobne pomoćnice, zbog čega je više puta završila na sudu – ali prinova koja joj je proljetos ušla u život potpuno ju je promijenila.

Čitajte i: ‘Crna pantera‘ oca nikad nije upoznala, a zbog traumatičnog djetinjstva postala je nasilna

Čitajte i: Majčinstvo u pedesetima! Naomi Campbell otkrila da je postala majka djevojčice

Vidjelo se to tijekom njezinog prvog izlaska u javnost otkako je postala mama: smatra se da joj je u tome pomogla surogat majka. Prolaznici su zastajkivali dok se u Naomi u širokoj bijeloj košulji i tenisicama polako šetala njujorškim ulicama gurajući kolica. Ružičasta platnena pelena skrivala je pogled na bebu. Manekenka je povremeno zastajkivala provjeravajući kćer, da bi potom opušteno nastavila šetnju, kao da na raspolaganju ima sve vrijeme svijeta.

image

P&P/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Tek nedavno je u objavama na YouTubeu, pod zbirnim nazivom „No Filter”, otkrila čiju je glazbu slušala tijekom „posebnog trenutka” kada je, kako kaže, prvi put postala majka. - Glazba je poput ... u mojim najposebnijim trenucima, kada sam postala mama, slušala sam Boba Marleyja. To su moji korijeni – rekla je.

Korijenita promjena u njezinom životu mnoge je oduševila. Pratitelji su je obasuli pozitivnim komentarima, emotikonima ljubavi i podrške, pa je dirnuta Britanka zahvalila svima koji su joj digitalnim putem čestitali.

image
STEPHANE DE SAKUTIN/AFP/PROFIMEDIA

- Nikada nisam osjetila toliko ljubavi kao u posljednjih nekoliko tjedana. Toliko sam zahvalna na ljubavi kojom ste obasuli i mene i moju kćer. Hvala svima na porukama podrške. Unatoč izazovnoj godini koju smo svi imali, dobila sam toliko blagoslova da sam više nego zahvalna – napisala je. Zasad ne otkriva detalje o bebi. S obzirom da se skrasila u New Yorku, gradu u kojem je teško sačuvati tajne, to je tek pitanje vremena.

Linker
20. travanj 2024 12:07