Nije u šoldima sve

Neka drugi pričaju: Meryl Streep nikad nije bila manje plaćena, ali je s tim ipak oduševljena

Upravo je izašao trailer za njezin novi film pod naslovom ‘Let Them All Talk‘, a osim što iznenađuje da je film ekspresno napravljen, iznenađuje i da ona, kao i ostatak filmske ekipe, zapravo nisu ništa inkasirali, a ne žale se.

Stigao je trailer za novi film naziva "Let Them All Talk" redatelja Stevena Soderbergha u kojem trostruka dobitnica Oscara Meryl Streep tumači autoricu koja se bori sa spisateljskom blokadom, odnosno radom na novom rukopisu.

Soderbergh je glavne uloge dao trima prijateljicama Meryl Streep, Candice Bergen i Dianne Wiest.

A radnja ide ovako - u potrazi za inspiracijom, Streep se odluči na krstarenje s dvije stare prijateljice, svojim nećakom i književnim agentom. No, obnavljanje prijateljstva i nekad dobrih odnosa, kao i samo druženje, ne ode u smjeru u kojem je glavna junakinja to željela i zamišljala...

image
Slavna glumica sve je iznenadila oduševljenjem koje je pokazala ovakvom produkcijom filma.
STILLS PRESS/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Premijera ove dramske komedije očekuje se 10. prosinca na HBO Maxu.

Zanimljivo, od opreme koja je potrebna za snimanje filma redatelj je koristio je, pored kamere, samo audio opremu. Cijeli film snimljen je u samo dva tjedna.

Takav gerilski pristup snimanju filma oduševio je slavnu Meryl Streep.

"Rekla sam mu da će uništiti posao svakom redatelju, svima uključenima u stvaranje filma jer je snimio film za 25 centi. Toliko je, naime, mene platio. Snimio ga je u dva tjedna a mi smo dobile besplatnu vožnju brodom".

Linker
25. travanj 2024 10:43