MEGA / The Mega Agency / Profimedia
velik dan za svakog roditelja

'Nedostaješ mi do kosti': Slavni chef i supruga jedva se odvojili od kćeri

Ova godina važna je za obitelj slavnog britanskog chefa. Jamie i Joolz Oliver na proljeće su proslavili 20 godina braka, a njihova najstarija kćer odselila se od roditeljske kuće i krenula u uzbudljive nove avanture.

U domu slavnog chefa Jamieja Olivera ovih se dana isprepliću sjeta i veselje.

Naime, 18-godišnja Poppy, najstarija od petero djece poznatog 'Golog kuhara' iselila je iz obiteljskog doma i krenula na sveučilište, a mama Jools i tata Jamie, nisu mogli sakriti emocije koje su ih prevladale ni kod kuće, a ni na društvenim mrežama.

"Ne mogu vjerovati da ova mlada dama, moje najstarije dijete Poppy, ide na sveučilište! Bože, gdje je ova mala curica nestala", napisao je Jamie na Instagramu uz fotografiju njegove kćeri iz mlađih dana.

"Emotivno i uzbudljivo doba za mlade ljude diljem svijeta u ovo vrlo čudno doba, želim svima puno sreće. Sretno Pops, jako te volim, uzmi ovu priliku i trči poput vjetra. Voli te tata!".

Mama Joolz o ovom je događaju počela pisati i prije nego je godina počela.

"Sretna Nova godina! godina o kojoj sam dugo razmišljala. Ove će godine Poppy slijediti svoje snove i otići na fakultet. Kad je bila mala često sam razmišljala kako ću se osjećati kad taj dan stigne i, čovječe, nikad nisam mislila da ću biti tako emotivna. Imamo još nekoliko mjeseci da upijemo sve", napisala je u novogodišnjoj čestitci fanovima.

Ponovno se ovih dana oglasila na Instagramu te poslala dirljivu poruku kćeri.

Jedva čekam da te razmazim kad se vratiš! Tako smo ponosni na tebe, mala legendo broj jedan

"Još uvijek ne mogu prihvatiti. Pops, bit ćeš sretna kad vidiš da sam shvatila kako staviti glazbenu pozadinu na ovaj slide (vidiš, mogu koristiti tehnologiju i bez tebe). Nedostaješ mi do kosti", napisala je mama uz slide s fotografijama svoje kćeri.

Joolz i Jamie ove su godine proslavili dvadesetu godišnjicu braka te imaju petero djece, 18-godišnju Poppy, 17-godišnju Daisy Boo, 11-godišnju Petal Bloosom, 10-godišnjeg Buddyja i 4-godišnjeg Rivera.

Čitajte i:

NEVOLJA ZA NEVOLJOM Tužna 20. godišnjica, na koju su saznali da neće proširiti obitelj

Iza nje su tri spontana pobačaja! Slavni chef u nevjerici, supruga i dalje želi dijete: 'Ona je luda'

Povoljno, brzo i jako fino! Jaime Oliver jednostavnim receptom za čokoladni kolač osvojio milijune

Linker
17. travanj 2024 00:24