Matea Smolčić Senčar
U NOVOM BROJU GLORIJE

Nedostaje samo ženska pratnja: Stjepan Hauser otvorio nam je vrata kuće, ali i srca

Čelist Stjepan Hauser uselio se u kuću što ju je izgradio u istarskom mjestu Pomeru, no u kojoj mu nedostaje ženska pratnja - želio bi da izgleda kao cura s društvenih mreža, ali da je sramežljiva i produhovljena te spremna na miran život izvan grada. Kako izgleda njegova svakodnevica, ali i kako je uredio kuću i prostor oko njega, otkrio je za novi broj magazina Gloria.

Iako se pročelje bijele trokatnice u Pomeru može vidjeti samo s mora, svatko tko dođe u to mjesto nedaleko od Pule mogao bi pogoditi da u njoj živi Stjepan Hauser (32). Ne samo zbog zvuka violončela koji dopire kad član 2Cellos zasvira u prizemlju, već i stoga što se na metalnoj ogradi “ugraviran” motiv instrumenta s kojim je ostvario planetarni uspjeh. Stjepan je tijekom intenzivne osmogodišnje karijere zaradio dovoljno novca za lagodan život, jer su on i Luka Šulić svirali u najpoznatijim svjetskim dvoranama i objavili pet studijskih albuma, ali mu ne pada na pamet besposličariti. Kao dvojac uzeli su jednoipolgodišnju pauzu, najdulju dosad, no u tom će razdoblju energični Istranin snimiti prvi solo album, i to u suradnji s Londonskim simfonijskim orkestrom.

Matea Smolčić Senčar

U Londonu će sredinom lipnja dočekati i 33. rođendan za koji si je poželio mir, sreću, zadovoljstvo, ispunjenje i obilje u svakom pogledu, otkrio je Stjepan Hauser za novi broj Glorije u kojem je opovrgnuo i tvrdnje da se 2Cellos raspada, već se Luka želi posvetiti obitelji, jer će uskoro postati drugi put otac, a i trebao im je odmor od intenzivnog ritma. Upravo u tom odmoru sada uživa u svojoj kući, a voli i šetnje uz more, plovi kajakom na rijeci Raši, vozi Rimčev električni bicikl kroz istarsku divljinu te triput tjedno igra nogomet u obližnjem mjestu Banjole. S obzirom na to da je po prirodi vuk samotnjak, odgovara mu kad je u kući sam sa svojim mislima, a ljubav prema prirodi, seoskom životu te miru i tišini naslijedio je od svojih roditelja Marija i Marije Hauser.

U svoju kuću koja je smještena tik uz more uselio se prošlo ljeto i to je bilo ostvarenje njegovog sna. Dugo je tražio savršenu lokaciju, a nakon što je pronašao zemljište s već izrađenim projektom kuće od oko 450 četvornih metara, sve je bilo gotovo u godinu dana. Osim što je želio minimalistički interijer, Stjepanu je bilo važno da ima i bazen, pješčano odbojkaško i nogometno igralište te prostoriju za stolni nogomet i stolni tenis, a s vremenom bi sve to volio podijeliti sa svojom savršenom djevojkom.

Matea Smolčić Senčar

- Pali me ženstvenost, do krajnjih granica, u svoj svojoj ljepoti. Privlače me djevojke sramežljive i plahe poput vila, koje su totalna suprotnost meni. Želim da izgledaju kao cure s društvenih mreža, ali da budu inteligentne, duhovne, da me razumiju i da su spremne živjeti izvan grada. A gdje mogu naći takvu!? Sretan sam i ponosan što imam prekrasne obožavateljice koje su mi muze i inspiracija, jer ženska ljepota uistinu tako djeluje na mene. Osjećam, stoga, da bih zbog vjernosti prema jednoj ženi bio nevjeran ostalima. Ja, naime, pripadam svima njima - s osmijehom govori Stjepan za novi broj magazina Gloria za koji je otvorio vrata svojeg doma.

Uz novi broj Glorije ne propustite kupone s popustima do 50 posto!

Linker
14. travanj 2024 06:04