nema mira

Nedavno su dobili prinovu koju su toliko željeli, no na ovoj fotki obiteljskoj idili nema ni traga

Obiteljski život ponekad zna biti zahtjevan i težak, ali jedno je sigurno, ovom poznatom paru čini se nikad nije dosadno, a kaos nastaje kada požele zajedničku fotografiju...

Protekla godina za slavni je par bila jako teška jer je Hilaria u manje od šest mjeseci imala dva pobačaja, no u rujnu ove godine glumac Alec Baldwin i njegova supruga, instruktorica joge dobili su peto dijete. Stigao je sin Eduardo.

image
Rodio se sin!
FOTOGRAFIJE: PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Unatoč razlici u godinama od 26 godina, španjolska trenerica i glumac se jako dobro slažu. Ona je američkom glumcu Alecu Baldwinu donijela mir. Zajedno imaju petero djece; najmlađeg Eduarda, zatim dvogodišnjeg Romea, četverogodišnjeg Leonarda, petogodišnjeg Rafaela Thomasa i sedmogodišnju Carmen Gabrielu.

Kakva anarhija nastane kada mama Hilaria poželi obiteljsku fotografiju doznali smo jer je uvijek fit mama objavila borbu koju vodi kako bi svi stali u jedan kadar. Među djecom je minimalna razlika, a to se najbolje vidi po tome što su jedni drugima 'do uha' . Najmirniji na fotografiji je najmlađi član koji je u tatinom naručju.

Vjenčanje poznatog glumca dogodilo se u srpnju 2012. Misa je služena u katedrali Svetog Patrika u New Yorku, a mlada, kojoj je ovo prvi brak te će uzeti Baldwinovo prezime, blistala je u svilenoj vjenčanici boje magnolije s kristalnim gumbima brenda Amsale.

Misa je služena na engleskom jeziku s pojedinim dijelovima čitanima na španjolskom, budući da je Hilarija rođena na Mallorci, odakle je preselila u Boston te potom u New York na studij plesa i povijesti umjetnosti. Među slavnim gostima bili su i Woody Allen sa suprugom, Robert Kennedy Jr. i Tina Fey.

Linker
20. travanj 2024 00:31