nema povratka

Ne traži alimentaciju: Megan Fox napokon podnijela papire za razvod od Briana Austina Greena

Meghan Fox i Brian Austin Green već su mjesecima u vezi s drugim partnerima, no papire za razvod braka Megan je predala tek nedavno. Izlaskom na crveni tepih s novim dečkom, proslavila je taj čin.

O turbulentnoj vezi Briana Austina Greena i Megan Fox sve se zna.

Bila je uporna, a on se nećkao

Par se upoznao 2004. godine, kad je ona imala samo 18 godina, a on 30, na snimanju jedne serije, a privlačnost je bila trenutna. Brian je nedavno priznao kako je zbog njezinih nježnih godina oklijevao, no Megan je bila toliko uporna da je morao popustiti pod čarima mlade glumice koja je osvojila njegovo srce.

image
Megan Fox i Brian Austin Green prohodali su kad je ona imala 18, a on 30 godina.
MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

2008. godine su se vjenčali, pa raskinuli zaruke, a 2010. su rekli sudbonosno ‘da‘ na romantičnom vjenčanju na Havajima.

Troje djece okrunilo je brak pun strasti, romantike i svađa

2012. dočekali su prvog sina, 2014. drugog a zatim su krenuli problemi, svađe i strastvena mirenja. Nakon jednog duljeg prekida, rodilo se njihovo treće dijete.

Novi dečko bio je točka na i

Prošle godine par je napokon objavio da je njihovoj vezi stigao kraj, a Megan je u 2020. našla utjehu u zagrljaju mlađahnog repera Machine Gun Kellyja, koji joj je zapeo za oko na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass". Machine Gun Kelly priznao je da mu se od početka svidjela, no nije joj imao hrabrosti prići, a oduševilo ga je što je Megan bila uporna. Baš kao i Briana.

Brian, koji je također viđen u zagrljaju nove djevojke, vezu svoje supruge zajedljivo je komentirao na društvenim mrežama, no ni jedna ni druga strana nije podnijela zahtjev za razvod.

Nakon što je s novim dečkom, Machine Gun Kellyjem prvi put stupila u javnost na dodjeli nagrada The American Music Awards, koje su se održale proteklog vikenda u Los Angelesu, u javnost je iscurila vijest kako je napokon podnijela zahtjev za razvod.

image
S novim dečkom Machine Gun Kellyjem, Megan se pojavila na crvenom tepihu proteklog vikenda.

ABC/SHUTTERSTOCK

Kao razlog za podnošenje razvoda navela je nepomirljive razlike u karakteru.

Zatražila je zajedničko skrbništvo nad djecom, ali bez alimentacije, što je mnoge iznenadilo.

Linker
11. travanj 2024 23:45