Saša Zinaja
Sreći nema kraja

Ne skidaju osmijeh s lica: Goran i Nives uživaju na zasluženom odmoru

Roditelji malenog Olivera koji je na svijet stigao 7. rujna 2018. odlučili su se razmaziti godišnjim odmorom u Španjolskoj gdje su nekoliko dana bili posvećeni samo jedno drugom.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević (37) i bivši tenisač Goran Ivanišević u posljednje vrijeme ubiru plodove svog rada i baš uživaju. Vrijedni roditelji su uzeli malo vremena samo za sebe kako bi napunili baterije, a svima je zapeo za oko njihov zadovoljan smiješak.

instagram

Nives je oduševila sve svojim stajlingom: odjenula je prozirnu haljinu, a kombinirala ju je uz kultne adidas natikače.

instagram

Goran je nedavno surađivao s Novakom Đokovićem koji je po peti put osvojio Wimbledon, a onda je sudjelovao na ATP u Umagu gdje ga je s tribina pratila ponosna supruga.

instagram

Nives je u Umag stigla u društvu prijateljica Tatjane Jurić i Mije Kovačić, a društvo su im pravile i Antonija Mandić i Mirna Zidarić. Ivanišević i Rafter obilježili su 18. godišnjicu svog finalnog obračuna u Wimbledonu 9. srpnja 2011. godine.

Zagrepčanki je susret s Goranom u potpunosti preokrenuo život. U listopadu 2016. otkrila je da je u vezi s bivšim teniskim asom. Tijekom blagdana 2017. postala je na tajnom vjenčanju gospođa Ivanišević, a brzo nakon toga su objavili vijest da će postati roditelji. Otkad je u rujnu prošle godine stigao mali Oliver njihovoj sreći nema kraja, a Nives Gorana uvijek hvali kako punopravno sudjeluje u njegovom odgoju.

Spica / Zagreb 09.03.2019. / foto: Maja Jurovic / Goran Ivanisevic i supruga Nives Canovic Ivanisevic i sin Oliver
Maja Jurović

Linker
17. travanj 2024 08:44