Clint Brewer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Bacila mu se u zagrljaj

Ne prestaje se slaviti u domu Kirka Douglasa: Na vrata mu je stigla najslađa čestitarka

Legendarni glumac Kirk Douglas napunio je 103. godine u ponedjeljak, a već danima mu pristižu gosti i čestitke zbog posebnog slavlja. S nekoliko dana zakašnjenja stigao mu je unuk Cameron Douglas i njegova preslatka dvogodišnja kćerkica Lue Izzy.

Malena unuka Lue Izzy stigla je u dom svog slavnog pradjeda u Beverly Hillsu, gdje Kirk živi sa svojom suprugom Anne Buydens. Glumci imaju punu kuću osoblja koje im pomažu u svakodnevnom životu jer se supružnici zbog godina teško kreću.

Los Angeles, CA  - Kirk Douglas gets birthday balloons delivered with
Clint Brewer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Los Angeles, CA  - Kirk Douglas grandson Cameron Douglas visits him on his 103rd birthday in Beverly Hills

BACKGRID USA 9 DECEMBER 2019, Image: 487222854, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Clint Brewer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Clint Brewer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako su na proputovanju, posebno emotivnu čestitku uputili su Kirku njegov sin Michael Douglas i njegova supruga Catherine Zeta-Jones.

Njegov 75-godišnji sin na svojim društvenim mrežama objavio je fotografiju na kojoj svog oca ljubi u čelo.

"Sretan rođendan, tata! Osim što si živuća legenda, imaš posebno mjesto u našim srcima i šaljemo ti puno ljubavi", napisao je ponosni sin Michael dok je Catherine objavila fotografiju na kojoj joj svekar sjedi u krilu.

'Bio sam jako zločest dečko, a u mom je životu bilo jako puno žena’, izjavio je svojedobno Douglas i najbolje opisao ono o čemu se šuškalo u Hollywoodu. Na njegovoj podužoj listi našle su se i neke od najljepših glumica svijeta, poput Rite Hayworth i Lane Turner, no onda je na filmu "Čin ljubavi" upoznao tri godine mlađu njemačko-belgijsku producenticu Anne Buydens. Znajući njegovu reputaciju, Anne je isprva odolijevala njegovu zavođenju, no na kraju je ipak popustila, a 1954. godine svoju su vezu ozakonili, a u braku su 65 godina.

Linker
20. travanj 2024 03:24