njegov stav

‘Ne dam te sestro‘: Goran Bogdan vrlo upečatljivo poručio što misli o zlostavljačima kolegica

Glumac Goran Bogdan na svom je Instagram profilu uputio javnu podršku kolegici i svim žrtvama, a njegova gesta naišla je na ogromno odobravanje.

Jasnu, glasnu i vrlo slikovitu podršku kolegici Danijeli Štajnfeld, a i svim drugim kolegicama i ženama koje su prošle neki oblik zlostavljanja pružio je domaći glumac Goran Bogdan. Nakon što je glumica jučer javno kazala da ju je silovao glumački kolega Branislav Lečić - regija je opet u šoku.

Bogdan nije trošio mnogo riječi, nego je jednom gestom pokazao na čiju stranu staje. Poziravši u ružičastoj haljini prema kameri je ispružio jedan prst - onaj koji se obično pokazuje

"Nisam tražila....šta nije jasno!", napisao je Goran uz oznake - nisam tražila, podrška, girl power, ne dam te sestro, dosta je bilo i no passaran.

Osim svjedočanstva Danijele Štajnfeld u kojem je u kameru opisala što je sve prolazila, na Insajder.net objavljena je i snimka razgovora između žrtve i njezinog navodnog napadača.

Čitajte i: Pokretačice nisam tražila zajednice: ‘Teško je čitati na tisuće potresnih poruka, ali nećemo prestati‘

Teške optužbe

U dijelu razgovora koji je objavljen Štajnfeld je suočila Lečića sa zločinom koji je počinio.

Štajnfeld:“…Nepoštovano od tebe. Da li ti to možeš razumjeti ili ne?”

Lečić: “Ja mogu razumjeti, ali to je velika greška. To je moje iskazivanje nježnosti, a ne nepoštovanje. To je dostignuće. Da si ti došla do tog stupnja moje zainteresiranosti da kod mene izazivaš tu emociju. Jesi li normalna? To je za čast, a ne za osjećaj ugroženosti. ... Netko je zaslužio da ja to poželim. Imaš li uopće pojma tko sam ja?”

Pogledajte video

Nakon kraće stanke Štajnfeld odgovara: “Znači da ne poštuješ moje NE?”

Na to joj je Lečić odgovorio da to baš nije tako - “Ne funkcionira baš sve to tako. Ako ti ja kažem DA, onda da. Ako ti kažem NE, onda ne".

Ovaj razgovor i stav, malo je reć, zgrozio je mnoge - a upravo je na njega reagirao je i naš glumac.

Linker
18. travanj 2024 18:52