Kolateralna žrtva

Navodnu Putinovu kćer zasuli govorom mržnje: ‘Kako te nije sram trošiti krvavi novac!?‘

Osamnaestogodišnja Luiza Rozova ima otvoren Instagram profil na kojem pokazuje slike luksuza u kojem živi dok ju mnogobrojni hejteri vrijeđaju.

Ruski predsjednik Vladimir Putin službeno ima samo dvoje djece, kćeri Mariju i Katerinu koje je dobio u bivšem braku s Ljudmilom Aleksandrovnom, no neslužbeno se priča da ih ima još najmanje četvero. Jedna od njih je i 18-godišnja Elizaveta Krivonogikh, odnosno Luiza Rozova, koju je navodno dobio u vezi s nekadašnjom čistačicom Svetlanom Krivonogikh, koja je danas milijunašica i suvlasnica najveće ruske banke.

Njezino se ime, naime, spominjalo u nedavnoj aferi Pandora papers' u kojoj su se razotkrili tajni financijski dokumenti svjetskih lidera čija imovina se nalazi u offshore kompanijama, a među njima se našla i Krivonogikh koja je preko jedne offshore tvrtke kupila velebni stan u Monacu vrijedan više od 4 milijuna eura.

Osamnaestogdišnja Elizaveta Krivonogikh odnosno Luiza Rozova jedna je od navodno četvero vanbračne djece Vladimira Putina

A Svetlanina jedinica, pravog imena Elizaveta, koja navodno frapantno nalikuje Putinu, također se hvali enormnim bogatstvom svoje majke, koje se procijenjuje na više od 100 miljuna dolara.

Iako aktivna na društvenim mrežama, djevojka već pet mjeseci nije stavila novu objavu, a ovih dana zasule su je uvredljive poruke sa svih strana svijeta na postojeće objave.

Jedna je u moru je i: ''Sjediš li u bunkeru poput štakora?". Dok joj je, primjerice, ispod fotografije na kojoj se vidi Appleov Mac Book jedan hejter ironično napisao: ''Baci to smeće, nemoj j…no sramotiti oca. Tata će ti kupiti naše računalo Elektronika iz DDR-a, pa igraj Tetris''.

No, ni ti nisu najgori. "Ideš li u rat?", "Kako te nije sram trošiti krvavi novac!?", "Reci tatici da se pridruži svom prijatelju u paklu.", "Jedeš po finim restoranima dok ti otac ubija djecu u Ukrajini.", "Nestani s lica zemlje...", samo su neki od vrlo uvredljivih.

Čitajte i: Nakon Green Daya i Iggy Pop otkazuje koncert u Rusiji: ‘U svjetlu aktualnih događaja to je bilo neophodno‘

U svakom slučaju, tinejdžerica koja navodno studira u St Petersburgu, a sve fotografije su joj iz luksuznog pariškog stana, još uvijek ima otvoren profil iako je krcat uvredama. Razlog napada na razmaženu rusku bogatašicu je, očekivano, Putinova bezumna agresija na Ukrajinu, iako on Luizu, kao niti drugu djecu o kojoj se godinama šuška, nikada nije priznao pa niti spomenuo.

Linker
25. travanj 2024 07:42