Profimedia, TASS
dva sina

Navodna djevojka Vladimira Putina rodila blizance

Kako donose svjetski mediji, olimpijka Alina Kabaeva, dugogodišnja djevojka ruskog predsjednika Vladimira Putina, rodila je blizance.

Bivša gimnastičarka i političarka, 36-godišnja Alina Kabaeva, rodila je blizance. Kako pišu strani mediji, predsjednik Rusije i nesuđena prva dama u vezi su navodno već desetak godina, a ona bi željela i brak s njim, osobito sada kad su blizanci bili na putu.

S bivšom suprugom Ljudmilom Putin, s kojom je u braku bio od 1983. pa sve do 2014. godine, Putin je dobio dvije kćeri, Mariju i Katju, koje su danas odrasle dobi.

Kabajeva je navodno rodila dva sina, ranije ovog mjeseca, carskim rezom u luksuznoj klinici u Moskvi. Zbog nje je navodno ispražnjen cijeli četvrti kat klinike.

Priču o rođenju blizanaca donio je Moskovski list Moskovskij Komsomolets, no ubrzo je bila uklonjena sa stranice. Naime, privatan život ruskog predsjednika doista je privatan i gotovo nikad se ne piše o njegovom ljubavnom životu.

5880979 17.05.2019 Russian President Vladimir Putin chairs a meeting on development of a new armament including hypersonic Kinzhal rockets and laser complex, in Sochi, Russia., Image: 434068673, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Sputnik
Profimedia, Sputnik

Izbor blizak bivšoj gimnastičarki izjavio je da "ne komentiraju glasine", a njih svakako ima pa se uz one da se par zapravo u tajnosti odavno vjenčao, često pojavljuju i one da već imaju trogodišnjeg sina. Unatoč tvrdnjama da je Kabaeva već godinama ruska prva dama u tajnosti, ona se rijetko pojavljuje u javnosti, a zadnji put je viđena u listopadu lani, što mnogi smatraju da potvrđuje napise o trudnoći.

Linker
20. travanj 2024 11:40