promocija zdravog života

Natrag na ekrane! Mario Mlinarić vratio se televizijskom poslu kako bi širio svoje poznate vrijednosti

‘Zdrav život postaje navika‘ nova je lifestyle rubrika IN magazina na Novoj TV, koju autorski potpisuje Mario Mlinarić. Jedan od najpoznatijih promotora zdravog života u Hrvatskoj - i ovog puta će se potruditi da svoje vrijednosti prenese na gledatelje.

Da zdrav život može i mora postati navika, pokazat će Mario Mlinarić, magistar kineziologije, profesor tjelesne i zdravstvene kulture te autor i voditelj nove rubrike IN magazina. 'Zdrav život postaje navika' nova je lifestyle rubrika koja će gledatelje jednom tjedno napuniti dobrim osjećajima. U društvu djece i mladih sportaša Mario će nas na zabavan način naučiti kako živjeti zdravije i sretnije.

Kroz igru, zabavne sportske i edukativne sadržaje, proputovat će Lijepu našu, upoznati nas s nekim od njezinih najljepših krajeva te brojnim povijesnim i kulturnim znamenitostima. Dio emisije činit će i kreativni treninzi te zdravstveni savjeti putem kojih će nas Mario naučiti kako unaprijediti životne navike koje utječu na naše zdravlje i raspoloženje.

'Želja mi je pokazati kako je potrebno vrlo malo da bi se dobro osjećali. Rubrika će biti svestrana; bit će tu sporta, povijesti, kulture, zdravih navika i lijepih putovanja, sve uz puno šale i smijeha. Teoriju ćemo oplemeniti s puno zabave i praktičnih primjera, prisjetiti se nekih univerzalnih vrijednosti i pokazati kako možemo zdravo i sretno živjeti', izjavio je Mario Mlinarić.

image
Nova TV

Čitajte i: Mario Mlinarić o gorućem problemu: 'Ovo je glavni razlog zašto imamo sve više pretile djece'

Mario će osmisliti i pokazati kako učinkovito odraditi određen trening, što nam sve dobroga donosi vježbanje, te kako se pravilno hraniti i održavati svoje zdravlje na visokoj razini.

Tijekom svojeg dugogodišnjeg iskustva u kondicijskom i mentalnom treningu Mario postiže vrhunske rezultate s mnogobrojnim profesionalnim sportašima, a gledatelji će kroz ovu rubriku IN magazina imati priliku upoznati neke od njih. U svojoj će rubrici Mario ugostiti i učenike koji su ostvarili velike sportske i školske uspjehe. Kako učinkovito i pravilno trenirati, disati, zdravo se hraniti, pripremiti se za trening, ali i kvalitetno vratiti potrošenu energiju, a pri tom se i dobro zabaviti, uskoro će nam pokazati Mario Mlinarić.

Prvi prilog kreće iz predivne Opatije kroz koju će nas provesti Mario Mlinarić u društvu dvije mlade sportašice Karle i Nike. Osim znamenitosti i ljepota kraljice Jadrana, gledatelji imaju priliku upoznati i jednu od najvećih legendi tenisa, čuti nekoliko dobrih savjeta, zajedno trenirati i najvažnije – dobro se zabaviti! Rubrika 'Zdrav život postaje navika' kreće 29. ožujka u IN magazinu na Novoj TV!

Linker
18. travanj 2024 15:15