Zimska idila

Nataša Janjić Medančić po snijegu prošetala u ljetnoj haljini: ‘Što se dogodi kad staviš Splićanku na snijeg‘

Glumica s obitelj provodi odmor u susjednoj Sloveniji gdje uživa u bajkovitoj prirodi Bleda i Bohinja, a od snježnih radosti glavna aktivnost im je - sanjkanje.

Samo dva sata vožnje od Zagreba, a takva ljepota. Ne znam je li ljepši Bled ili Bohinj, veličanstvena priroda, puno snijega, čista čarolija…baš uživamo, rekla nam je glumica Nataša Janjić Medančić (40) koja sa suprugom, ortopedom Nenadom Medančićem, sinom Tonijem koji će u veljači navršiti 3 godine i 1,5 godišnjom kćerkicom Kajom provodi zimski odmor u susjednoj Sloveniji.

image

Nataša Janjić Medančić odmara s obitelji na Soriškoj planini u Sloveniji.

PRIVATNA ARHIVA

Iako, kada bi baš morala birati između skijanja i plivanja, dileme ne bi bilo. Ljeto, more i kupanje njezin su prvi izbor, no zimska idila za ovu rođenu Splićanku isto ima svoje čari. A da ne zazire od zubatog sunca pokazala je na svom Instagram profilu objavivši fotografiju kako po snijegu i debelom minusu šeta bosa u tankoj ljetnoj haljini. Doduše, bila je to šetnja od minute, ali hrabrosti joj ne nedostaje.

Najmlađi skijaš

"Uglavnom se šetamo i sanjkamo, a naš Toni prvi put je stao na skije. Nismo nosili zimsku opremu, sve smo posudili tek toliko da kažemo da smo stali i na skije. Ovaj put to nije bila ozbiljna skijaška ekspedicija već smo iskoristili ovu divnu destinaciju za uživanje s djecom u prirodi, čistom zraku i zobiljno velikom snijegu. A sljedeću zimu planiramo odlazak na ozbiljno skijanje", kazala je glumica koja je posljednjih godina u potpunosti posvećena obitelji.

Čitajte i: Nataša Janjić Medančić otkriva što joj najviše nedostaje u centru i čemu se njena obitelj posebno veseli za blagdane

Ne skriva koliko uživa u sretnom braku i majčinstvu iako se ne libi javno priznati koliko obaveze oko dvoje mališana znaju biti i naporne. U svakom slučaju glumica zagrebačkog kazališta "Gavella" izgleda ljepše i sretnije nego ikada, a njezin recept je - sretna obitelj.

Linker
24. travanj 2024 12:31