Natali je pokazala da je maher za jedrenje
 instagram
ima plan za preseljenje

Natali Dizdar jedri uz dečka koji ju je osvajao godinama, a pjeva o rastanku

Glazbenica Natali Dizdar svog dečka Williama je dovela kući. Nakon što su proputovali svijet, sada uživaju na njenom terenu.

Iako se ova poznata zadarska pjevačica uvijek trudila ljubavni status čuvati od očiju javnosti nije tajna da Natali Dizdar već dvije godine ljubi Francuza koji živi u New Yorku.

"Osvojio me s više stvari, to je dugo trajalo, godinama. I uspio je. Ili sam ja uspjela, nemam pojma. Sve super, skupa smo, to je to, idemo na jedrenje. Malo spot, malo privatno i tako", izjavila je Natali za In Magazin koja će uskoro dobiti diplomu iz psihoterapije, a s njom ima velike planove.

instagram
Natali je pokazala da je maher za jedrenje

"Geštalt mi je super životna škola i posebno se nadam ako se odselim, odnosno kao odem negdje drugdje živjeti na neko vrijeme, voljela bi se posvetiti tome. Mogu se zamisliti van granica Lijepe naše. Živjela sam sad dvije godine na relaciji Zagreb, New York, Dalmacija, uvijek sam sa spakiranim koferom, tako da mi to nije ništa strano", zaključila je pjevačica.

instagram
Natali Dizdar snima spot za pjesmu 'Slobodna'

Pjevačica Natali Dizdar bacila se u novi projekt. Sada radi uz grupu koja se zove Beti.

"Radim s dečkima koji su zapravo iz drugih bendova, odnosno iz Mayalesa. Nekako smo se okupili spontano i kroz godinu dana smo uspjeli skupiti nekakvih pet pjesama. Pjesma je onako disko ritma, zapravo je jako plesna, super je. Negdje smo planirali da izađe pred ljeto, idealna je za to vrijeme, a govori o nekakvoj slobodi, odnosno. Rastali su se ljudi, lijepo uživaju u slobodi, i to je to", dodala je.


Čitajte i:

Natali Dizdar pokazala kako je uredila svoj stan u Zagrebu: 'Obožavam dnevnu sobu'

Natali Dizdar: 'Nisam štedljiva, dok ima ima, kad nema čekam da opet ima'

Bundica Natali Dizdar pun je pogodak: Pronašli smo 7 sličnih komada već od 280 kuna

Natali Dizdar progovorila o preseljenju i ljubavi: 'Lijepo mi je i uživam'

Linker
23. travanj 2024 22:46