BEZ OBRAZLOŽENJA

Nastavlja se agonija! Odbijen zahtjev Britney Spears za ukidanjem 13 godina dugog skrbništva njezina oca

Otkako je svjedočila na sudu brojni stručnjaci oglasili su se oko slučaja Britney Spears i njezina oca. Ovakav tip skrbništva u većini slučajeva je doživotan te ga je vrlo teško ukinuti.

Unatoč ogromnom pritisku javnosti kroz pokret #freeBritney, podršci zvijezda poput Justina Timberleakea, Miley Cyrus, Christine Aguiliere te podrške njezine sestre Jamie Lynn i brata Brayna, sud u Los Angelesu ipak je odbio zahtjev za ukidanjem skrbništva nad pop zvijezdom Britney Spears. Ovaj zahtjev podnijela je sama pjevačica u svjedočenju putem videolinka kad se prvi put javno na taj način izjasnila što misli o 13 godina upravljanja njezinim privatnim životom i poslovnim carstvom.

“Želim svoj život natrag", poručila je Britney Spears u 12-minutnom svjedočenju u kojem je opisivala o čemu sve ne smije odlučivati samostalno zbog oca Jamieja Spearsa.

U kontroverznom svjedočenju Britney je istaknula kako pije lijekove na koje nije pristala, a navodno liječe njezin bipolarni poremećaj, zbog skrbništva se ne smije udati za svojeg dugogodišnjeg dečka Sama Asgharija te zbog ugrađene spirale s njime ne može imati niti djecu.

image
Više puta je istaknula kako joj je on najveća podrška.
PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Odvjetnik Britney Spears, Samuel Ingham III, zahtjev za ukidanjem skrbništva podnio je još pred kraj prošle godine kada je rekao da se pjevačica boji svoga oca. U njezino ime je također rekao kako, dokle god je pod nehumanim nadzorom, neće nastupati.

Čitajte i: Trinaest godina zatočeništva Britney Spears: Otac joj raspolaže životom otkako je doživjela živčani slom 2007. godine

Čitajte i: Sestru Britney Spears napali jer joj nikad nije dala javnu podršku, sad se iskupila: 'Podržavala sam je i prije pokreta'

Britney je s dečkom Samom trenutačno na odmoru, na rajskom otoku Maui unutar Havajskog otočja. O neprestanom naletu fotografa, koji im ne daju mira niti jedne sekunde, pisala je na svojim društvenim mrežama.

image
Britney i Sam uhvaćeni na havajskom otočju.
THE IMAGE DIRECT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA THE IMAGE DIRECT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Prilično je teško bilo gdje ići jer mi se pred očima stalno pojavljuju paparazzi! Ne samo da me fotografiraju nego na fotografijama iskrivljuju moje tijelo, a to je jako neugodno. Ne kažem da je ono savršeno, ali definitivno ne izgledam tako kako me prikazuju", rekla je.

U posljednjoj objavi na društvenim mrežama pleše u štiklama te najavljuje novi projekt.

Linker
19. travanj 2024 23:29