‘Mogu ja bolje!‘

Naš najpoznatiji model govori o odrastanju u Brazilu, ljubavi s manekenkom i velikoj čežnji

Pedro Soltz je u prvoj emisij Plesa sa zvijezdama osvojio žiri, ali i publiku. Samo za Gloria.hr otkriva kakva je Valentina plesna partnerica, koji mu stil najviše odgovara, ali i zašto Hrvatsku smatra domom.

Trinaest parova prošlog vikenda je pokazalo svoje plesno umijeće u novoj sezoni Plesa sa zvijezdama. Mnoge gledateljice posebno je zaintrigirao Pedro Soltz, jedan od naših najpoznatijih modela koji je s partnericom Valentinom Walme plesao paso doble na taktove Run Boy Run Woodkida, a njihov vatreni ples svidio se i žiriju.

Rođen u Brazilu, gradu Belo Horizonte, Pedro je živio po cijelom svijetu, u Hrvatsku ga je odvela ljubav. Iris Cekuš, domaću manekenku i voditeljicu upoznao je 2010. u Milanu na snimanju kampanje za jedan luksuzni brend, a godinu dana kasnije dobili su kći Laru.

image

Pedro i Iris upoznali su se 2010. u Milanu u jednom noćnom klubu

PRIVATNI ALBUM

Čitajte i: Iris Cekuš o prvom plesu s fatalnim Pedrom: ‘Svi su nam se smijali, a onda me pokušao poljubiti...‘

Ljubav je bila jača

Pedru, kaže, nedostaje Brazil, nedostaje mu čuti svoj jezik na svakom koraku, a i prijatelje bi volio viđati češće. "No dom je tamo gdje je obitelj, a moja obitelj je u Hrvatskoj", govori nam Pedro koji se s Iris na vječnu ljubav zakleo 2016. Kako su se upoznali ispričala nam je i njegova supruga.

image

Par se vjenčao 2016., kada je njihova kćer imala pet godina

PRIVATNI ALBUM

"Dogodio se tijekom izlaska u noćni klub u Milanu te smo se tada slučajno sreli. On je bio sa svojom muškom ekipom, ja s curama i tada smo spojili društva. Plesali smo na tadašnji hit ‘Parlo Americano‘ svima je bilo smiješno jer je on mene pokušavao poljubiti i dignuo me na rame, tako da je svima taj naš ples ostao u sjećanju", prisjetila se za Gloria.hr Iris ponosna na plesne sposobnosti svog dragog čije se iskustvo, priznao nam je on, temelji isključivo na plesanju iz zabave.

Nije znao da je tako zahtjevno

"Ništa slično profesionalnom plesu nisam probao prije ovog showa. Moram priznati da sam se jako iznenadio koliko je potrebno psihičke i fizičke snage za ovakvu vrstu treninga", opisao nam je Pedro koji je svojom plesnom partnericom u showu, Valentinom Walme i više nego zadovoljan.

image

Kćerkica Lara došla im je nakon godinu dana veze

PRIVATNA ARHIVA

Čitajte i: Žiri Plesa sa zvijezdama zaplakao u prvoj emisiji: ‘Tata te sigurno gleda odozgo i ponosan je‘

"Tina je nevjerojatno strpljiva sa mnom kao početnikom, puna je razumijevanja i podrške. U ovakvim situacijama jako je važno imati partnera koji zna na koji način približiti ples početniku, a Tina je u tome uspjela. Super smo kliknuli jer smo oboje perfekcionisti i uvijek mislimo da možemo bolje. Ok, ja mogu bolje… ona stvarno ne!", ispričao nam je simpatični Pedro koji je vjerno pratio prijašnje sezone ovog zabavnog showa.

Nemoguća misija, ili?

Najbolji stil u plesu mu je paso doble u kojeg se zaljubio na prvi "plesni korak", a favorita među natjecateljima još uvijek nema.

image

Naša manekenka i voditeljica ponosna je na svog supruga

PRIVATNI ALBUM

Čitajte i: Napeti nastupi u Plesu sa zvijezdama: U drugoj emisiji očekuje nas prva eliminacija

"Moram priznati kako su svi natjecatelji dali sve od sebe u prvom nastupu i teško mi je izdvojiti nekoga. Kad sam pogledao nastupe svi su bili baš wow. Svatko ima ono nešto što se ističe prilikom nastupa i baš zato je ovaj show toliko poseban i vjerujem da publika uživa gledajući nas. Na kraju svega, glavna poanta - za nas koji smo sudionici - je zapravo pobijediti sami sebe jer se natječemo u nečemu što prije nikad nismo radili. Ili barem većina nas nije. Zvuči kao nemoguća misija… ali je itekako moguća", zaključio je Soltz kojeg jedva čekamo vidjeti na idućem nastupu! Bit će to već u nedjelju, kada će prvi plesni par napustiti daljnje natjecanje.

Linker
14. travanj 2024 15:25