Angelina ne mari za ljubavni život svog bivšeg supruga...
 Getty Images for Disney
obiteljska idila

Napokon zajedno! Angelina Jolie pokazala je veliko srce nakon što joj je miljenik došao kući

Poznata glumica maksimalno iskorištava samoizolaciju koju provodi u zajedništvu sa svojom djecom, a jedno je sigurno, već dugo obiteljski odnosi nisu bili bolji pa je zato Angelina donirala novac onima koji nisu te sreće...

Popularna hollywoodska glumica Angelina Jolie (44) napravila je sve da svu djecu okupi na istom mjestu kako bi zajedničkim snagama pobijedili strah od koronavirusa. Sve je lakše kad si okružen svojim najdražima, tako da su Pax (16), Zahara (15), Shiloh (13), i jednogodišnji blizanci Knox i Vivienne uz nju, ali i njezin najstariji sin Maddox (18) koji je doletio iz Južne Koreje nakon što su mu otkazana predavanja na fakultetu.


Zvuči čudno, ali uživaju u izolaciji

Odlučio je da bi radije bio uz obitelj tijekom ovih izazovnih vremena za cijelu planetu. "Sva djeca su s Angelinom. Cijela obitelj uživa u izolaciji. Rade na svojim zadacima, sviraju instrumente i zajedno kuhaju, a redovito posjećuju i oca", rekao je izvor.

TOKYO, JAPAN - OCTOBER 03: (L-R) Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie, and Maddox Jolie-Pitt attend the Japan premiere of 'Maleficent: Mistress of Evil' on October 03, 2019 in Tokyo, Japan. (Photo by Christopher Jue/Getty Images for Disney)
Getty Images for Disney

Nisu svi tako daroviti

Poznata Oskarovka i aktivistica donirala je milijun dolara organizaciji "No Kid Hungry", koja distribuira pomoć, kako bi zajednice mogle nahraniti djecu koja su se oslanjala na ručak u školi.

"Od ovog tjedna je preko milijardu djece izvan škola, jer su one zatvorene zbog koronavirusa. Mnoga djeca ovise o brizi i prehrani koju su imala tijekom vremena provedenog u školi, uključujući i gotovo 22 milijuna djece u Americi kojima je potrebna hrana. No Kid Hungry ulaže odlučne napore da osigura potrebnu hranu što većem broju djece", rekla je Jolie u svojoj izjavi.

Pročitajte i:

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
18. travanj 2024 08:02