Getty Images for Visionary Women Salon
Uvažena govornica

Napokon u dobrim odnosima: Kćeri su došle podržati Demi Moore

Demi Moore bila je presretna kada su se na događanju na kojem je bila jedna od glavnih govornica pojavila njezine kćeri Tallulah i Scout.

Tri kćeri glumačkog para Demi Moore i Brucea Willisa, Rumer, Scout i Tallulah, imale su novac i privilegije koje im je nosila slava roditelja, no ne i sretno odrastanje. Roditelji su im bili u braku od 1987. do 2000 godine. Sve tri su u vrijeme razvoda bile u osjetljivim tinejdžerskim godinama i problemi su se uvelike odrazili na njih: sve tri liječile su se od ovisnosti bilo alkohola, cigareta i drugih opijata. Tallulah je priznala i da je bila na rubu anoreksije.

Demi Moore se tada oslonila na novu vezu i brak s Ashtonom Kutcherom koji se dogodio 2005, no kad se taj brak 2011. počeo raspadati, pala je u depresiju i utjehu pronalazila u opijatima. Tada su se kćeri odmaknule od nje jer to više nisu mogle gledati, a i htjele su da ima majka napokon 'trgne'. Dugo je trebalo da opet sve četiri uspostave zdravu vezu.

Kako bilo, Demi Moore je bila uvažena govornica na susretu neprofitne organizacije Visionary Women na Beverly Hillsu, a u povodu Međunarodnog dana žena, a 24-godišnja Tallulah i 26-godišnja Scout došle su joj najglasnije pljeskati.

BEVERLY HILLS, CA - MARCH 08:  Demi Moore and daughters Scout laRue Willis (L) and Tallulah Willis (R) listen to the poet Gina Loring speak onstage during Visionary Women's honoring of activist and actress Demi Moore in celebration of International Women's Day on March 8, 2018 in Beverly Hills, California.  (Photo by Rachel Murray/Getty Images for Visionary Women Salon)
Getty Images for Visionary Women Salon

BEVERLY HILLS, CA - MARCH 08:  Demi Moore (C) and daughters Scout laRue Willis and Tallulah Willis attend Visionary Women's honoring of activist and actress Demi Moore in celebration of International Women's Day on March 8, 2018 in Beverly Hills, California.  (Photo by Rachel Murray/Getty Images for Visionary Women Salon)
Getty Images for Visionary Women Salon

BEVERLY HILLS, CA - MARCH 08:  Demi Moore attends Visionary Women Honors Demi Moore in Celebration of International Women's Day on March 8, 2018 in Beverly Hills, California.  (Photo by Vivien Killilea/Getty Images for Visionary Women Salon)
Getty Images for Visionary Women

A post shared by Demi Moore (@demi.moore) on

Linker
20. travanj 2024 09:20