naporno je radila za to

Napokon u badićima: Rebel Wilson uživa u isklesanoj liniji i romantičnom odmoru s dečkom

Glumica je nedavno otkrila da je samo nekoliko kilograma dijeli od njezina cilja te da je prezadovoljna fitness režimom koji je odabrala. S dečkom Jacobom Buschom napokon uživa na plaži bez imalo suzdržavanja.

Komičarka Rebel Wilson nije se šalila kad je najavila da će ovo biti njezina "godina zdravlja" u kojoj će napokon skinuti višak kilograma koji ju je dugo smetao.

40-godišnja australska zvijezda od Nove godine krenula je s napornim vježbanjem i novom dijetom, a svaki njezin korak putem Instagrama budno su pratili njezini sljedbenici koje je svakih nekoliko dana izvještavala o svom režimu.

Sad, kad je skinula preko 20 kilograma, glumica je ponosnija no ikad, pogotovo nakon što je otkrila da ljubi devet godina mlađeg Jacoba Buscha koji joj je velika podrška na putu do željene figure i načina života o kojem je dugo sanjala.

Par, koji često putuje i vježba zajedno, ovih se dana nalazi u Cabu, gdje su otputovali na romantičan odmor.

image
u novoj figuri i novim kupaćim kostimima Rebel uživa kao nikad
FOTOGRAFIJE: PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Rebel, ponosna na svoju figuru, napokon se može u potpunosti opustiti u kupaćem kostimu i izležavati na plaži bez imalo ustručavanja.

Rebel i njezin 29-godišnji dečko snimljeni su kako veselo šeću po plaži i ulaze u more, a sama je glumica na Instagramu objavila pregršt fotografija u raznim kupaćim kostimima i kaftanima sa svog romantičnog odmora iz snova.

Rebel za sada još uvijek bira jednodjelne modele badića, a ako ovim režimom nastavi i dalje, do ljeta bi mogla uskočiti i u bikini.

Čitajte i:

Bocom do bicepsa: Glumica svojom metodom vježbanja oduševila i poznati časopis za žensko zdravlje

Smršavjela 20 kila i pokazala dečka: Glumica i mladi nasljednik pivske dinastije uživaju kao kraljevi

Nadomak cilja: Rebel otkrila koliko kilograma ima i pomoću kojeg trika ustraje u mršavljenju

Linker
25. travanj 2024 07:41