Reuters
NAKON SEDAM GODINA

Napokon su rekli 'da': Vjenčali su se u tajnosti nekoliko mjeseci nakon rođenja djeteta

Slavna manekenka pokrenula je šuškanja da je napokon rekla 'da' svojem dugogodišnjem partneru.

Bivša Viktorijina anđelica Rosie Huntington-Whiteley (30) već je sedam godina u vezi s glumcem Jasonom Stathamom (50), a par se prošle godine i zaručio. Prije tri mjeseca postali su roditelji, a sada se čini, zbog fotografije koju je objavila na Instagramu, da su se vjenčali u tajnosti. Britanska manekenka pokrenula je šuškanja nakon što je s obožavateljima odlučila na Instagramu podijeliti trenutak sa snimanja. Nikome nije promaknulo da na ruci, uz zaručnički prsten, nosi još jedan. Iako su fanovi uporno postavljali pitanja, Rosie se još uvijek nije oglasila.

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

Slavna manekenka potvrdila je prije nekoliko mjeseci da je prvi put postala majka: Jack Oscar Statham stigao je na svijet 24. lipnja. Iako su tu vijest podijelili s obožavateljima, par jako cijeni svoju privatnost i rijetko dijele detalje iz svoje veze koja je počela prije sedam godina. Svoje zaruke također su tajili sve dok se nisu pojavili na crvenom tepihu dodjele nagrada Zlatni globus, kada nikome nije promaknulo da Britanka nosi zaručnički prsten. Upravo zbog toga nikoga nije iznenadila mogućnost da se par u potpunoj tajnosti napokon vjenčao.

Rosie Huntington-Whiteley and Jason Statham arrive at the 73rd Golden Globe Awards in Beverly Hills, California January 10, 2016.  REUTERS/Mario Anzuoni - RTX21RPF
Reuters

Linker
12. travanj 2024 10:19