Chris Jackson / PA Images / Profimedia
nije bila u rukavicama

Napokon pokazala osjećaje: U rijetkom intervjuu princeza Anne pokazala koliko se divi svojoj majci

Princeza Anne sve je iznenadila kada je bila puna riječi hvale za svoju majku, kraljicu Elizabetu II. koja se u svojoj 94-godini života još uvijek aktivno bavi sportom...

Princeza Anne dala je rijetki intervjuu za magazin Horse & Hound u kojem govori koliko voli konje, a u njemu se dotaknula i što najviše cijeni kod svoje Kraljice majke.

Jedina kći kraljice, princeza Anne (69) u intervjuu za poznati časopis posvećen konjima otvoreno je progovorila o tome da dijeli sa svojom majkom ljubav prema jahanju.

Njihova zajednička obiteljska strast ne jenjava godinama, a princeza se otvoreno divi svojoj 93-godišnjoj majci, poznatijoj kao Elizabeta II. koja je inače najduže vladajući britanski monarh. Tu titulu dobila je 2015. godine kada je srušila rekord svoje prabake, poznate kraljice Viktorije, koja je na britanskom prijestolju provela 63 godine i 216 dana.. "Moja majka još uvijek jaše, tako da sam izgubila izgovor da se ja ne bavim jahanjem", rekla je princeza koja inače ne govori o svojoj obitelj.

Princess Anne talks to guests during a reception at Buckingham Palace, as Nato leaders attend to mark 70 years of the alliance.
NATO 70th Anniversary Summit, UK - 03 Dec 2019, Image: 486211901, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia
REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

9 November 2019.

Members of the Royal Family attend the Royal British Legion Festival of Remembrance at the Royal Albert Hall, London, UK, on the 9th November 2019.

Here, Queen Elizabeth, Prince Charles, Prince of Wales, Image: 482009286, License: Rights-managed, Restrictions: **No UK Sales**, Model Release: no, Credit line: JWRota/GoffPhotos / Goff Photos / Profimedia
JWRota/GoffPhotos / Goff Photos / Profimedia

Anne je sudjelovala na Olimpijskim igrama u Montrealu 1976. gdje je jahala kraljičinog konja Goodwill, a osvojila je brojne medalje na raznim europskim natjecanjima. Njezinim stopama krenula je i njezina kći Zara koja također voli konje, a ona je osvojila srebrno na Olimpijskim igrama u Londonu 2012.

Inače nedavno je izašla treća sezona Netflixove popularne serije "Kruna" u kojoj princezu Anne glumi glumica Erin Doherty. Radnja prve i druge sezone odvijala se između 1947. i 1964. godine, dok treća sezona prati događaje u britanskoj kraljevskoj obitelji i Ujedinjenom Kraljevstvu od 1964. do kasnih 70-ih.

Linker
17. travanj 2024 20:01