Nakon četiri godine veze i šest mjeseci zaruka,Burak i njegova Fahriye reći će ‘da’ 29. lipnja
 HURRIYET
PONOVNO OSMIJEH NA LICU

Nakon životne drame, napokon najsretnije vijesti za Bali-bega

Nakon poslovnog fijaska i obiteljske drame, jedan od najpopularnijih glumaca turskih sapunica napokon je dočekao sretne vijesti – Burak Özçivit će na proljeće iduće godine postati otac.

Turskom glumcu Buraku Özçivitu (33) i njegovoj supruzi Fahriye Evcen (32) ostvarili su se snovi. Nakon što su se lani vjenčali, par nije skrivao da žele čim prije postati roditelji, a šuškanja su krenula kada se saznalo da 32-godišnja glumica odbija sve projekte. S obzirom na to da svoj privatan život pokušavaju čim više zadržati za sebe nije čudno da se oko vijesti još nisu oglasili, ali njihovi prijatelji potvrdili su da je Fahriye u prvom tromjesečju trudnoće i presretna je što su im nakon vrlo teškog životnog razdoblja stigle lijepe vijesti.

Instagram

Naime, ljetos su turski mediji pisali kako je Burak Özçivit pred slomom i više ni ne nalikuje na nekad omiljenog Bali-bega iz "Sulejmana Veličanstvenog". Ispijeno lice s istaknutim podočnjacima skrivao je ispod šilterice nakon što se suočio s poslovnim neuspjesima, ali i obiteljskom dramom zbog bolesti punca. Ipak, šuškanja da je obolio od takozvanog sindroma sagorijevanja demantirala je nedavno njegova supruga, dok je on izjavio kako se nakon svega osjeća depresivno i da mu treba odmor, ali da se, kad se odmori, sigurno vraća na posao pa nema straha da će turski miljenik odustati od snimanja serijala.

Linker
18. travanj 2024 10:28