BRIŽNA MAJKA

Nakon više od dvije godine: Janica Kostelić prvi se puta sa sinom Oskarom pojavila u javnosti

Ovogodišnje izdanje Sinjske alke privuklo je brojna poznata lica, a ovu je priliku proslavljena skijašica Janica Kostelić iskoristila kako bi se prvi puta u javnosti pojavila sa sinom Oskarom.

Naša najtrofejnija skijašica Janica Kostelić prvi se puta službeno sa sinom Oskarom pojavila na 306. izdanju spektakularne Sinjske alke.

Osim državnog vrha koji je nazočio natjecanju za 306. Alku, pažnju je ukrala Snježna kraljica sa sinom Oskarom kojeg nije puštala iz zagrljaja za vrijeme utrke.

Čitajte i: Nakon gotovo dvije godine izbivanja iz javnosti Janica se javila: Pružila podršku bitnom čovjeku

Potpuno mirno i s velikim zanimanjem, Oskar je u društvu brižne mame kojoj je sjedio u krilu pratio natjecanje koje je ove godine zbog aktualnih epidemioloških mjera ograničeno na 2500 gledatelja, što je upola manje od uobičajenog.

image
Janica je Oskara rodila 1. siječnja 2019.
DAMJAN TADIC/CROPIX

Podsjećamo, ubrzo nakon što se krajem 2018. saznalo da je proslavljena skijašica trudna, podnijela je ostavku na mjestu državne tajnice za sport, za što je dužnost obnašala tri godine. Nakon što je rodila 1. siječnja 2019., tek nekoliko dana prije svog rođendana u zagrebačkoj Petrovoj bolnici i u novu godinu ušla kao majka, Janica se potpuno povukla iz javnosti.

Prvi se puta pojavila nakon gotovo dvije godine izbivanja kada je krajem prošle godine odlučila podržati obiteljskog prijatelja, HRT-ovog urednika Brunu Kovačevića i njegovu zbirku knjiga "365 sportskih priča". Bivša skijašica tada je snimila video u kojem je na engleskom pozvala i velike i male da pročitaju knjigu.

Čitajte i: Janici Kostelić stigao sin Oskar: Godina nije mogla početi ljepše

Tada se Janica pojavila sama, a danas je prvi put u javnosti odlučila pokazati dvoipolgodišnjeg sina. Jednom je prilikom to učinila u objavi na Twitteru, no ubrzo je uklonila fotografiju, a prve godine malog Oskara, kao i trudnoću odlučila je zadržati za sebe.

Linker
16. travanj 2024 21:14