kad svemir uplete prste

Nakon tragedije, sreća: Glumica rodila sina na godišnjicu smrti osobe koju nije preboljela

Brat slavne glumice tragično je preminuo sa samo 16 godina, no ona drži sjećanje na njega živim kako god zna i umije.

Britanska glumica Brooke Kinsella i njezin suprug, konzultant za nekretnine Simon Boardley postali su roditelji malog dječaka. Sretnom viješću pohvalili su se na Instagramu, a ime djeteta, kao i dan rođenja, za glumicu ima posebno značenje.

Naime, Brooke je 2008. doživjela tragediju kada je njezin mlađi brat Ben Kinsella preminuo od ubodnih rana kada je imao samo 16 godina. Brooke je sina rodila na 14. godišnjicu njegove smrti.

"Ben Ross Boardley. Savršeno čudo koje nam je dano na dan kad nam je toliko toga oduzeto. Ime je dobio po najboljim ljudima. Učinit će ih tako ponosnima, to već znam", napisala je na Instagramu uz crno-bijelu fotografiju i emotikone srca.

Zvijezda britanske sapunice East Enders objavila je u ožujku ove godine da će njezina 21-mjesečna kći Elsie dobiti brata ili sestru. Brooke, koja se udala za Simona 2017., nije skrivala da želi još djece nakon rođenja kćeri.

"Dolazim iz jako velike obitelji i jako sam bliska sa svojom braćom i sestrama. Imati nekoga s kim ćeš ići kroz život je jako važno i voljela bih to dati Elsie. U našem domu ima dosta mjesta za još jednog mališana. Ne postajemo mlađi, tako da očito moramo razmišljati o ovim stvarima, ali ne žuri mi se", rekla je Kinsella svojedobno za OK! Magazine.

Također je otkrila da želi biti Elsie na raspolaganju i dati joj svu ljubav i podršku koju zaslužuje. "Ostalo ćemo prepustiti svemiru i vidjeti što će se dogoditi", rekla je.

Glumica, koja je osnovala zakladu Ben Kinsella Trust u njegovu čast i koja je nagrađena MBE za svoj dobrotvorni rad, ranije je priznala da joj se srce para što njezina kći nikada neće upoznati svog ujaka.

"To je mač s dvije oštrice. Biti Elsieina mama je sve što sam ikad željela, ali s druge strane ne mogu ne razmišljati o svima koji nisu ovdje da je upoznaju. Glavna osoba koja nedostaje je Ben", priznala je glumica.

Linker
19. travanj 2024 17:01