JEDNOSTAVNO PRESLATKO

Nakon tragedije sa sinom: Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez otkrili ime novorođene djevojčice

Zvijezda Manchester Uniteda i njegova partnerica otkrili su ime svoje kćerkice nekoliko tjedana nakon vijesti o tragičnoj smrti njihovog sina.

Georgina Rodriguez objavila je na društvenim mrežama svoje kćerkice blizanke te raznježila pratitelje preslatkom fotografijom. Bella Esmeralda rođena je 18. travnja, nakon što je par objavio tragičnu vijest o smrti njihovog malog sina. Ronaldo je sa svojom partnericom očekivao blizance, ali su nažalost izgubili sina. Njegova kći ipak je stigla na svijet i nedavno se cijela obitelj vratila iz rodilišta u obiteljski dom.

Nogometaš Manchester Uniteda podijelio je fotografiju na Instagramu početkom svibnja, na kojoj drži svoju kćerkicu. Na crno-bijeloj fotografiji u toplesu sjedi na sofi sa svojom bebicom, a ispod je napisao: "Zauvijek ljubav..." zajedno sa emotikonima srca i molitve.

Ronaldo se također zahvalio navijačima koji su poslali poruke podrške.

"Dome slatki dome. Gio i naša djevojčica konačno su zajedno s nama. Želimo se zahvaliti svima na lijepim riječima i gestama. Vaša podrška nam je važna i svi smo osjetili ljubav i poštovanje koje imate prema našoj obitelji. Sada vrijeme je da budemo zahvalni za život koji smo upravo dočekali na ovom svijetu", rekao je nogometaš.

Čitajte i: Nakon smrti sina, Ronaldo objavio fotografiju novorođene djevojčice: ‘Hvala vam na lijepim riječima‘

Zahvala liječnicima

Podsjetimo, Ronaldo i njegova obitelj bili su preplavljeni porukama podrške nakon što je objavio tužnu smrt svog malog sina. Navijači Arsenala i Liverpoola pljeskom su posvetili sedam minuta utakmice protiv Uniteda te time pružilii podršku portugalskoj superzvijezdi.

Kada je objavio smrt svog sina, Ronaldo je inzistirao da rođenje njegove kćer bude ''poruka nade''. Također je iskoristio priliku da se zahvali liječničkom timu koji je pomogao njegovoj zaručnici pri porođaju i pokušao spasiti malenog dječaka.

“Želimo se zahvaliti liječnicima i medicinskim sestrama na njihovoj stručnoj brizi i podršci. Svi smo shrvani ovim gubitkom i ljubazno molimo za privatnost u ovim teškim trenucima'', poručio je nogometaš tada.

Linker
24. travanj 2024 08:34