Biljana Gaurina CROPIX
Nova ljubav?

Nakon tragedije, ponovno pronašla sreću: Tajči s novim frajerom Davidom snimila pjesmu za Valentinovo

Iako nikada nije potvrdila da je u vezi, Tajči blista od sreće, a glavni razlog je njezin 'prijatelj' i kolega s kojim je snimila emotivnu pjesmu za Valentinovo.

Tatjana Cameron Tajči krajem prosinca prošle godine pokrenula je špekulacije da je našla novu ljubav dvije godine nakon smrti supruga Matthewa Shanea Camerona. Naime, riječ je o američkom glazbeniku Davidu Langleyu s kojim već neko vrijeme surađuje, a s njim je snimila i pjesmu uoči Valentinova i zalijepila je na svoj Facebook.

Lagana, emocionalna pjesma u country stilu zapravo je duet, a osim što pjevaju, Tajči i David sviraju svaki svoj instrument - ona harmoniku, a on gitaru. Iako Tajči nikada nije potvrdila vezu s Davidom i još uvijek ga naziva 'prijateljem', osmijeh na njezinom licu poručuje da se tu "kuha" nešto više od prijateljstva.

"Pronađite nekoga s kim se možete smijati. Iscjeljujuće je. Neka to bude netko kome jako dobro pozna bol jer će znati kada je vrijeme za smijeh, a kada vas pustiti da tugujete. David, hvala ti", napisala je Tajči ispod njihove zajedničke fotografije nakon Božića.

"Hvala Bogu da ste se našli i da ste sretni skupa", "Tako sam sretna da tvoje rane počinju zacjeljivati. Nastavi se dalje smijati", "Predivni ste zajedno", bili su neki od komentara ispod Instagram objave, no Tajči na njih nikada nije odgovorila.

Tajči je devedesetih bila na vrhuncu slave, ali joj je sva ta pompa i lažni sjaj ostavio gorak okus u ustima pa se preselila u Ameriku. Tamo je našla ljubav i stvorila obitelj, no u studenom 2017. njezin suprug je preminuo od nepušačkog raka pluća s kojim se borio mjesecima.

Facebook

Iako je u rujnu podvrgnut operaciji te se osjećao bolje ipak je podlegao posljedicama teške bolesti. Obolio je od najčešćeg tipa raka pluća kod nepušača, a bolest mu je dijagnosticirana tek u četvrtom stadiju.

FACEBOOK

Tajči se za Matthewa udala 1999. te u braku dobila trojicu sinova - Dantea, Evana i Blaisa. Smrt supruga jako ju je potresla, ali utjehu je našla u glazbi, meditaciji, pomaganju drugima da, kao i ona, lakše prebole teške trenutke i kako se čini, Davidu.

Linker
18. travanj 2024 08:39