Osobno iskustvo

Nakon teškog poroda otkrila: ‘Činjenica da mogu stajati na nogama trenutno je ostvarenje snova‘

Kate Ferdinand prije nekoliko dana na svijet je donijela dječaka kojem su ona i suprug Rio Ferdinand nadjenuli ime Cree. Maleni je donio puno radosti u obitelji, no njegov dolazak na svijet nije bio nimalo lak. Kate je bila podvrgnuta hitnom carskom rezu.

Bivša reality zvijezda i supruga nogometne legende Rija Ferdinanda, progovorila je u iskrenoj objavi o teškom porodu kojeg je imala. Kate Ferdinand sina Creeja rodila je prije nekoliko dana, i iako je oduševljena svojim dječačićem, to ne umanjuje činjenicu da joj je porod bio izuzetno bolan i težak.

29-godišnjakinja je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj drži sina dok on spava na njezinom ramenu. Usto je, odjevena u donje rublje, otkrila velike masnice na nozi, a koje su nastale tijekom poroda.

"Jedanaesti dan. Opsjednuti smo našim malim anđelom. Buljim u njega satima, a promatrati njega i djecu potpuno je ispunjenje naših snova. Željela sam ovo podijeliti s vama, ovo sam ja. Dopustite da dodam da je ovo puno bolja verzija od onog otprije deset dana. Nakon hitnog carskog reza i traumatičnog poroda, potpuno sam iscrpljena", napisala je iskrena Kate.

"Preplavila me sreća, ali i emocije tuge, suze, osjećam se krivom što ne mogu činiti sve što bih trebala za Creeja, Rija i djecu. Nisam uvijek bila sposobna nahraniti ili presvući Creeja i osjećam se jako krivom. Činjenica da mogu stajati na nogama i držati svoju bebu trenutno je ostvarenje snova. Kada ne možemo raditi sve ono što inače radimo, onda nam i ovako male stvari postanu jako posebne. Osjećam se sretnom što imam sjajnog supruga i djecu koja mi pomažu oko svega", napisala je gospođa Ferdinand, zaključivši da je ovo divan kraj grozne godine.

Obožavatelji su joj u komentarima čestitali na prinovi, dodavši da je sjajno što je o svemu tako iskrena.

Podsjetimo, Rio i Kate Ferdinand upoznali su se nekoliko godina nakon što je njemu preminula prva supruga, voljena Rebecca. Ubrzo je izgubio i majku te je bio spreman ostati sam do kraja života - posvećen isključivo djeci koju je dobio u prvom braku. No, onda je u njegov život ušetala Kate, koja je iz korijena promijenila sve što je dotad znala - sve kako bi bila što bolja pomajka Riovoj djeci i prilagodila se potrebama svoje nove obitelji. Upravo su njegova djeca, koja su Kate lijepo prihvatila, bila ta koja su nagovarala bračni par na brata ili sestricu. Maleni Cree cijelu je obitelj dodatno povezao.

Linker
19. travanj 2024 18:26