Will Smith / Instagram
Okruglih 20

Nakon svega, slave godišnjicu: 'Naučio sam ne boriti se s tobom zbog svojih sebičnih potreba'

'Prije 20 godina naivno smo, držeći se za ruke, prošetali do oltara. Evo što sam naučio otada' - napisao je glumac povodom godišnjice braka.

Da u dva desetljeća braka i nakon dvoje djece, koja su danas već odrasla, mnogo toga iskusiš i naučiš potvrdio je glumac Will Smith emotivnom čestitkom koju je na svojem Instagram profilu, uz fotografiju s vjenčanja, posvetio svojoj supruzi Jadi Pinkett Smith.

- Ljubav je poput vrtlarenja. Naučio sam da ti moram pomoći da procvjetaš u ono što ti želiš biti, a ne zahtijevati da postaneš ono što moj krhki ego želi da budeš. Naučio sam pronaći zadovoljstvo u podržavanju tvojih snova, a ne boriti se s tobom kako bih zadovoljio svoje sebične potrebe i nesigurnosti. Naučio sam da je ljubav slušanje, da je ljubav davanje i da je ljubav sloboda. Sretna ti godišnjica, moja kraljice. Zauvijek ću biti predan njegovanju tvoje najdublje istine - napisao je 49-godišnji glumac koji je svoj drugi brak sklopio na Staru godinu 1997.

Objavu dijeli Will Smith (@willsmith)

U vrlo nekonvencionalnom braku, kako su ga često sami nazivali, par je dobio dvoje djece: 19-godišnjeg sina Jadena i 17-godišnju kći Willow. Više su puta znali reći kako je njihova veza bila najteži zadatak u njihovim životima te da brak zahtijeva mnogo rada i truda. A Will Smith iza sebe ima jedan propali brak pa to jako dobro zna. On se 1992. vjenčao sa Sheree Zampino s kojom je dobio sina Treyja Smitha, ali su se razveli 1995., nakon što je on na setu serijala "Princ s Bel Aira" upoznao i sprijateljio se s Jadom. Došla je u "lovu" na ulogu u serijalu, ali je na kraju pronašla ljubav svojeg života. Njih dvoje su postali jedan od najpoznatijih holivudskih parova, ali niti njih nisu zaobišli naslovi o razvodu - kojih je bio popriličan broj. Pričalo se o njegovim aferama pa o njezinim aferama, a neko vrijeme je par navodno odlazio i na bračno savjetovanje.

Will Smith, Jada Pinkett Smith, Willow Smith, Jaden Smith, Trey Smith at arrivals for Environmental Media Association 26th Annual EMA Awards, Warner Bros. Studios, Burbank, CA October 22, 2016., Image: 303686608, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Elizabeth Goodenough/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett
Will i Jada Smith s djecom Willow i Jadenom

Američkog glumca trenutačno možemo gledati u njegovom novom filmu "Bright" za koji kritičari nemaju lijepih riječi, ali ga je u samo tri dana pogledalo više od 11 milijuna ljudi pa je već najavljen i nastavak.

Linker
18. travanj 2024 22:51