Fotografija iz 1996: Mel B (Scary Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Geri Halliwell (Ginger Spice) i Victoria Adams (danas Beckham; Posh Spice). Ispred stoji: Melanie Chisholm (Sporty Spice)
 Profimedia, MirrorPix
Legendarna petorka

Nakon što je Victoria popustila: Spice Girls su se ponovo okupile

Nakon što je ponuđeno svakoj od pet članica bivše grupe 'Spice girls' po 11,4 milijuna eura, odlučile su se ponovno sastati! Počele su curiti fotografije s njihova prvog sastanka s menadžerom u Londonu, u domu Geri Halliwell.

Članice benda 'Spice Girls', kod nas popularne i kao 'spajsice', svojim su prvim singlom 'Wannabe' 1996. godine osvojile titulu fenomena: dospjele su na top ljestvice u 30 zemalja. Njihov debitantski album 'Spice' prodan je u više od 28 milijuna primjeraka širom svijeta i to je bio najprodavaniji album jednog ženskog sastava ikad! Dan danas ostale su zapamćene, iako je početak njihovog kraja počeo u svibnju 1998. kada je sastav tijekom turneje napustila Geri Halliwell, a kao razlog navela iscrpljenost i umor.

Do 2000. godine su djelovale bez njezina vokala, da bi se krajem te godine i ostale članice razišle. Potom su se 2007. ponovo vratile povratničkom turnejom po Engleskoj, Europi i SAD-u. Nakon turneje sastav se ponovo okupio 2012. ali samo zbog nastupa na Olimpijskim igrama u Londonu, kao i premijere njihovog mjuzikla 'Viva Forever: The Musical'.

Članice sastava su pjevačice Geri Halliwell ("Ginger Spice"), Victoria Beckham ("Posh Spice"), Melanie Brown ("Scary Spice"), Emma Bunton ("Baby Spice") i Melanie Chisholm ("Sporty Spice").

Nakon što im je ponuđeno po 10 milijuna funti svakoj, odnosno 11,4 milijuna eura, Spice Girls su se odlučile ponovno sastati. Preduvjet Victorije Beckham bio je da ne mora pjevati, objavili su u petak britanski mediji. Victoriju su i ranije nagovarali na ovaj susret, no odbijala je zbog obiteljskih obveza, da bi na kraju ipak popustila. Kako piše The Sun, na tajnom sastanku u domu Geri Halliwell našle su se sa svojim bivšim menadžerom Simonom Fullerom, inače tvorcem Idol serijala, nastalog iz britanskog Pop Idola, te će s njim planirati daljnje radnje.

Svih pet dama okupile su se tako nakon punih pet godine, a počele su curiti i prve fotografije njihova dolaska na dogovoreno mjesto, dok je Victoria na svojem Instagramu objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju nakon mnogo godina.

While the Spice Girls plan their reunion, lunch arrives from 'Planet Organic'.



<P>
Pictured: Atmosphere
<B>Ref: SPL1654145  020218  </B><BR/>
Picture by: Flynet - Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Flynet - Splash News
Zaštitari su damama donijeli ručak iz popularnog 'Planet Organic'

The Spice Girls and their manager Simon Fuller seen at the London home of Geri Horner.
<P>
Pictured: Geri Horner House
<B>Ref: SPL1649797  020218  </B><BR/>
Picture by: Alex Huckle / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Alex Huckle / Splash News
Kuća Geri Halliwell u kojoj su se sastale Spice Girls

Linker
24. travanj 2024 04:42