ne odustaje

Nakon što je izgubila sina, spremna pokušati ponovo: ‘Ne smetaju mi injekcije‘

Iako je bol zbog gubitka djeteta još uvijek jaka, bivša manekenka nije izgubila nadu i vjeruje da će njezino dvoje mališana uskoro upoznati svog brata ili sestru.

Nešto malo više od godinu dana otkako je izgubila treće dijete, sina Jacka putem spontanog pobačaja, bivša manekenka i gastro blogerica Chrissy Teigen želi pokušati ponovno proširiti svoju obitelj. Ovaj gubitak i na nju i na njezinog supruga, glazbenika Johna Legenda, ostavio je golem ožiljak, ali spremni su krenuti dalje.

Chrissy je na Instagramu otkrila da je krenula na in vitro oplodnju, najpoznatiji postupak medicinski potpomognute oplodnje. "Evo nas opet", napisala je Teigen u storyjima te dodala: "Htjela sam vas obavijestiti da sam duboko u još jednom ciklusu IVF-a kako bih spasila što više jaja i napravila jake, zdrave embrije. Ne smetaju mi injekcije, zbog njih se osjećam kao liječnik/kemičar, ali nadutost je užasna. Zato vas molim da prestanete pitati jesam li trudna jer, iako znam da to kažete iz nekog uzbuđenja, jednostavno je s*anje to čuti jer ja sam baš suprotno od trudna", poručila je Teigen.

Čitajte i: Chrissy Teigen objasnila zašto pepeo pokojnog sina svuda nose sa sobom: ‘Možete vidjeti čašu vode kraj urne‘

U rujnu prošle godine, Teigen je objavila da je izgubila sina Jacka usred trudnoće. Nedavno je u intervjuu za Scary Mommy otkrila da njeno dvoje djece, Luna (5) i Miles (3), koje je dobila s Legendom, nalaze utjehu u tome da pepeo njihova pokojnog brata Jacka nose sa sobom posvuda.

image

Chrissy Teigen i John Legend s djecom.

FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

"Kad odemo na odmor ili negdje, oni uvijek kažu - ne zaboravite bebu Jacka! I onda ga moram spakirati. A kada stignemo tamo gdje idemo kažu nešto u stilu - Bože, sigurno je jako žedan! To možda zvuči ludo drugim ljudima, ali stavit će čašu vode kraj malene kutije s njegovim pepelom. Stvarno vole sudjelovati u tome", ispričala je Teigen koja je promijenila neke navike od sinove smrti.

Naime, od kraja 2020. ne pije alkohol, a na tu promjenu potaknuo ju upravo gubitak sina. "Prije nego sam zatrudnjela, nisam živjela zdravo. Način na koji sam se ponašala prema svom tijelu nije bio najbolji, što se unosa alkohola tiče", kazala je.

Linker
19. travanj 2024 05:17