Nova ljubav i album

Nakon smrti supruge, slavni glumac odlučio se na veliki zaokret u karijeri i pronašao novu djevojku

Najavio je snimanje debitantskog albuma iduće godine, a dotad će ga fanovi moći slušati na svirkama uživo u pololarnom londonskom baru, gdje će vjerojatno biti i njegova djevojka, Alison Mosshart

Britanski glumac Damian Lewis ponovno je sretan. Čini baš ono što je od njega, tijekom svojih posljednjih dana, zatražila njegova supruga Helen McCrory, zvijezda serije Peaky Blinders koja je u travnju prošle godine podlegla raku dojke. Želju joj je ispunio tek nedavno jer je žalovanje dug i bolan proces, a on je nakon njezinog odlaska svoj život stavio "na čekanje" i posvetio se njihovoj djeci, 15-godišnjoj kćeri Manon te godinu dana mlađem sinu Gulliveru.

Kad je obiteljski život zvijezde serije "Domovina" počeo poprimati koliko toliko uobičajen obris, a djeca se počela miriti s tužnom činjenicom da mame više nema, i 51-godišnji glumac krenuo je dalje. Vratio se staroj ljubavi, glazbi, piše portal Metro. Naime, svira gitaru od 13. godine, svoje burne 20-te proveo je u Londonu svirajući s malo znanim, na brzinu okupljenim bendovima i bio oduševljen Elvisom Presleyem. Uz glumu je diplomirao i akustičnu gitaru, a sljedeće godine objavit će još neimenovan debitantski kantautorski album.

image

Damian Lewis i Helen McCrory

OLD BOY‘S CLUB/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Nova ljubav

Kako njegovim fanovima ne bi teško palo čekanje, zvijezda serije "Milijarde" najavila je svirke uživo početkom kolovoza u O‘Meara Baru, omiljenom društvenom okupljalištu nedaleko od Londonskog mosta.

Razlog zbog kojeg je slavni glumac živnuo uz glazbu, američka je kantautorica Alison Mosshart (43). Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja u Londonu, a nedavno su na društvenim mrežama potvrdili da su par. Ne pričaju mnogo, no oboje blistaju, posebnu glumac koji se prvi put otkako je postao udovac, ponovno smiješi. Supruga koju je izgubio uvijek će biti dio njega, uostalom, to je rekao početkom ove godine njoj u čast održao recital njezinih omiljenih pjesama.

image

Pronašao je sreću nakon teškog perioda

SUNDHOLM MAGNUS/ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Još uvijek tuguje za voljenom: Britanski glumac napokon se pojavio u javnosti, trebalo mu je gotovo godinu dana

Njihova djeca sjedila su u prvom redu, suznih očiju. Helen McCrory mu je, pak, ostavila pozamašan iznos, gotovo 900.000 funta, tako da ne mora brinuti o budućnosti ako se odluči samo za karijeru muzičara. Uostalom, glumom dobro zarađuje: njegovo bogatstvo procjenjuje se na 25 milijuna dolara. Odluči li ostavi glumu ili pauzirati s velikog ekrana, bit će dobro zbrinut.

Linker
19. travanj 2024 12:16