Obitelj je na okupu

Nakon smrti sina, Ronaldo objavio fotografiju novorođene djevojčice: ‘Hvala vam na lijepim riječima‘

Cristianova partnerica Georgina Rodriguez s kćeri se vratila kući, a par je zajedničku obiteljsku fotografiju podijelio na društvenim mrežama te tako uveselio obožavatelje.

Nakon što im je prilikom poroda preminuo sin, Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez obavijestili su javnost da su s novorođenom djevojčicom došli kući. Naime, par je očekivao blizance, a prije nekoliko dana na društvenim su mrežama podijelili žalosnu vijest te zamolili pratitelje za razumijevanje.

Unatoč golemoj tuzi zbog smrti djeteta, nogometaš je u svojoj objavi istaknuo kako je istovremeno sretan zbog dolaska zdrave djevojčice na svijet, a sada se putem Instagrama pohvalio i fotografijom na kojoj je cijela njihova obitelj.

"Dome, slatki dome. Gio i naša djevojčica konačno su s nama. Želimo svima zahvaliti na divnim riječima i gestama, vaša je podrška jako važna i osjetili smo svu vašu ljubav i poštovanje prema našoj obitelji. Sada je vrijeme da budemo zahvalni za život koji je stigao na ovaj svijet", napisao je Ronaldo u opisu objave.

image

Par odgaja petero djece.

FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Čitajte i: Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez izgubili sina pri porodu, blizanac nije preživio

Ronaldo je otac petero djece, dvanaestogodišnjeg Cristiana Juniora, petogodišnje blizance Evu i Matea koje je dobio uz pomoć surogat majke, a s Georginom ima četverogodišnju Alanu te novorođenu djevojčicu.

image

Unatoč golemoj tuzi zbog smrti djeteta, nogometaš je u svojoj objavi istaknuo kako je istovremeno sretan zbog dolaska zdrave djevojčice na svijet.

FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Par se upoznao 2016. godine, kada je Georgina radila kao prodavačica u madridskom Gucciju, gdje je Ronaldo redovito kupovao, a ubrzo se rodila ljubav.

Linker
19. travanj 2024 12:14