Najteža uloga

Nakon raspada braka i problema s mentalnim zdravljem poznata glumica opet zabrinula obožavatelje!

Britanka Thandiwe Newton s producentom Olom Parkerom u braku je bila 24 godine, a roditelji su troje djece. Glumica se teško nosi s raspadom svog ljubavnog života, što dokazuje i njezina najnovija objava na društvenim mrežama.

Ne prestaju problemi za zvijezdu filmova 'Nemoguća misija 2', 'U potrazi za srećom' i 'Crash'. Samo nekoliko dana otkako se doznalo da glumica Thandiwe Newton i njezin suprug, producent Ol Parker više ne dijele isti krov, zbog čega se 49-godišnjakinja navodno prihički raspala te je krenula na rehabilitaciju, stižu nove zabrinjavajuće vijesti.

Slavna Britanka prvi se put oglasila na društvenim mrežama nakon raspada njezinog 24 godine dugog braka, a riječ je o fotografiji vjenčane haljine umjetnice Zoe Buckman s natpisom: 'Mrzimo li naše žene'.

image

Nakon raspada braka Thandie Newton je navodno doživjela psihički slom.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Fotografiju haljine s znakovitom porukom Thandie je objavila na Instagram Storyju koji su mnogi podijelili jer su istinski zabrinuti za mentalno zdravlje lijepe glumice. Britanski Mirror napominje da je umjetnica Zoe istražuje kontradiktorne i komplementarne utjecaje feminizma i hip-hopa, a sporni stih uzet je iz pjesme pokojnog Tupaca Shakura 'Keep Ya Head Up' iz 1993 u kojem se metaforčki pita zašto muškarci siluju svoje žene.

image

S producentom Ol Parkerom glumica je u braku bila pune 24 godine.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Napeta brakorazvodna saga konačno je završila: Pjevačica mora masno isplatiti bivšeg

Thandie se na društvenim mrežama njezinim pratiteljima javila četiri dana nakon što je demantirala tvrdnje da je smijenjena s glavne uloge u' Magic Mikeu 3'. Glumicu je, naime, na setu u Londonu zamijenila Salma Hayek, a tome je prethodilo njezino neobično ponašanje i žestoka svađa s kolegom Channingom Tatumom. Stvar je čak pokušao izgladiti Thandienin agent koji je eskpresno doletio u London iz Los Angelesa, no bez uspjeha. Njezine kolege ustvrdile su da pati od emocionalnih problema, a navodni psihički slom doživjela je nakon što je nedavno objavljeno da se rastavila od supruga Ola (52), s kojim dijeli djecu Ripley (21), Nico (17) i Booker (8).

Linker
19. travanj 2024 06:35