Život ide dalje

Nakon preljubničkog ‘praznika‘ u Rimu: Lily James prva progovorila u javnosti

Glumac Dominic West očito se vratio supruzi pa javno o preljubu nije pričao. Lily je imala hrabrosti pojaviti se u javnosti.

Nakon što je odradila svoje prvo televizijsko pojavljivanje za glumicu Lily James mediji pišu da je izgledala nervozno jer je još uvijek svježa kontroverzna afera s oženjenim kolegom, zbog čega se glumica proteklih dana povukla iz niza ugovorenih intervjua.

Tijekom njihova zajedničkog odmora u Rimu, svijet su obišle fotografije strastvenih poljubaca 31-godišnje Lily i 20 godina starijeg Dominica Westa. Glumački par izgledao je bezbrižno te im nije palo na pamet sakriti se od znatiželjnih pogleda.

Romantični vikend zvijezde mjuzikla "Mamma Mia!" i glumca serije "Preljub" završio je na naslovnicama svjetskih medija, a posebno su šokirale njegovu dugogodišnju suprugu.

Pogledajte video

Prva, koja je prekinula medijsku šutnju u cijeloj priči bila je Lily. Gostovala je u emisiji Jimmyja Fallona. Slavni voditelj ipak je odlučio ostati džentlmen i ne pitati mladu damu za komentar onoga što sve upoznate u aferu zanima.

Hladan tuš nakon Rima

Jimmy nije spominjao skandal, u čijoj su posljednjoj epizodi Dominic i njegova supruga Catherine FitzGerald pozirali fotografima ispred svoje kuće i tvrdili kako im je "brak snažan".

image
Dominic pozira sa suprugom odmah po povratku iz Rima
GLOSPICS/ MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Glumica je izgledala nervozno dok je razgovarala o svom nadolazećem filmskom projektu "Rebecca", a dotakla se i nagađanja o tome da se priprema "Mamma Mia 3".

Za početak Lily je govorila o svom karantenskom projektu, u kojem je podučavala glumu na Broadwayu preko Zooma.

"Podučavala sam tehnike za audicije, što je suludo jer sam ja grozna na audicijama. Za Mamma Miu! sam se natjecala tijekom Glastonbury vikenda. Znala sam da moram pjevati, bila sam očajna za ulogom", prepričala je.

image
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Također znala je da neće moći pjevati nakon urlanja na festivalskom polju te je video za audiciju snimila u automobilu na putu prema festivalu. Na festivalu joj je nestalo baterije u telefonu i nije se trudila napuniti ju sve dok fešta nije završila.

"Tek na putu kući, uključila sam telefon, a agent me nazvao. Imala sam jako hrapav glas. Rekla mi je da sam dobila ulogu, a meni je samo izletjelo: 'Reci mi da ne počinje odmah", prisjetila se glumica.

Linker
17. travanj 2024 23:41