Profimedia, AKM-GSI
JOŠ SE PRIVIKAVA

Nakon prekida slavni glumac priznao: 'Cijeli život ćemo biti zajedno'

Godinu dana nakon što je njegova 11-godišnja veza došla svome kraju, slavni glumac priznao je da se još uvijek privikava na veliku promjenu u životu.

Iako ga već nekoliko tjedana povezuju s 26-godišnjom Taylor Neisen, Liev Schreiber (50) je u nedavnom intervjuu za Sunday Today izjavio kako se još uvijek prilagođava na samački život nakon što je prije nešto više od godinu dana raskinuo 11-godišnju vezu s glumicom Naomi Watts.

- Uvijek je teško jer izgradite život s nekim i odjednom se stvari promijene. Mi smo jednostavno odlučili prihvatiti da ćemo ostatak života biti na neki način partneri zbog djece te smo nastavili u prijateljskom tonu - izjavio je Liev koji s Naomi ima 9-godišnjeg Alexandera i 8-godišnjeg Samuela.

Naomi Watts and Liev Schreiber ride the bikes with their kids Alexander and Samuel in Meat Packing District New York.

Picture shows: Liev Schreiber, Alexander, Samuel, Naomi Watts

     October 26, 2013
Job: 131026UB1  New York, NY USA, Image: 175387737, License: Rights-managed, Restrictions: 004, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Bauer Griffin
Profimedia, Bauer Griffin

- Važno je da smo si i dalje podrška. Neki dan sam za vrijeme doručka pričao o njoj pred sinovima i vidio sam kako su odmah sretniji kada govorim o njoj. Vidio sam koliko im je važno da su njihovi roditelji i dalje u dobrom odnosu - otkrio je glumac koji je kraj veze s Naomi Watts potvrdio u zajedničkoj izjavi za medije u rujnu 2016. godine.

Njih dvoje jedni su od onih bivših parova koje se redovito može vidjeti zajedno s djecom pa mnogima često izgledaju kao da niti nisu prekinuli.

- Imamo djecu pa ćemo biti zajedno ostatak života bez obzira na sve i jako smo bliski. Nadam se da se to nikada neće promijeniti. Mislim da neće.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 30:   Actors Liev Schreiber (L) and Naomi Watts attend The 22nd Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 30, 2016 in Los Angeles, California. 25650_018  (Photo by Christopher Polk/Getty Images for Turner)
Getty Images for Turner

Linker
25. travanj 2024 03:03