ljepote okolice zagreba

Nakon povratka iz Australije, Goran i Nives otišli na slatki i kratki izlet u kakvom svi možemo uživati

Odmor u prirodi, uz dobro društvo svakoga će razveseliti pa su upravo tako Ivaniševići proveli jedan jako ugodan dan te ga zabilježili i podijelili sa svojim pratiteljima.

Zaljubljeni i skladni kao i prvog dana, naš umirovljeni tenisač i aktivan trener Goran Ivanišević i njegova supruga radijska voditeljica Nives Ivanišević ne objavljuju često na društvenim mrežama, ali kada objave nešto otkriju koliko uživaju zajedno i koliko se uvažavaju. Sada je Nives otkrila da su bili na izletu u Karlovcu, odnosno u obližnjem kaštelu Stari grad Dubovac. Uz zajedničku fotografiju snimljenu u prirodi napisala je i tko im je pravio društvo.

"Hvala naš dragi Marinko Leš na prekrasnom danu", napisala je Nives zahvalivši prijatelju, glumcu iz Karlovca. I ovom fotografijom Ivaniševići su raznježili obožavatelje.

"Skroz ste slatki", "Fenomenalni", "Kad Dalmatinac grli ovako, ljubav velika je to, ...divni ste", samo su neki od raznježenih reakcija pratitelja.

Čitajte i: U svemu zajedno! Nives i Goran Ivanišević snimili opušteni selfie i obratili se pratiteljima

Goran se vratio iz Australije, gdje je kao trener teniskog prvaka Novaka Đokovića postigao nevjerojatne rezultate, nakon što je Nole osvojio svoj deveti naslov Australian Opena. Ivanišević je nakon pobjede, osim Đokoviću i suradnicima, posebno istaknuo suprugu Nives i zahvalio njoj.

Ljubav života

"Hvala ti, ljubavi mog života Nives, za svu podršku i ljubav koju mi daješ. Volim te dušo", napisao je Ivanišević uz fotografije njegove nasmijane supruge.

Čitajte i: I Goran slavi velik uspjeh u Australiji: Od Noleta do voljene Nives, Ivanišević o povijesnom uspjehu

Ni Nives ne krije kolika joj je podrška njen suprug, s kojim odgaja njihovog sinčića Olivera (2). "Osjećam se sigurno uz tebe. Zaštićeno. Kao da si štit nada mnom kad si u blizini. S tobom sam potpuno svoja (što je vjerojatno razlog zbog čega sam dosadna) jer više ne nosim 'cool' masku. Bio si sa mnom dok sam bila bolesna. Kroz moje strahove. Ohrabrio si me i inspirirao da dosegnem više. Puno sam naučila o sebi s tobom", napisala je Nives posvetu svom voljenom suprugu Goranu. Prošla 2020. godina ovom paru nije bila laka, nakon što se Goran zarazio koronavirusom, Nives je izgubila majku zbog zloćudne bolesti.

Nives o događajima koji su joj se izdogađali protekle godine nije javno progovorila u medijskom istupu, ali je svoje prijatelje i pratitelje s vremena na vrijeme obavještavala o tome kako je bolje, kako se oporavlja, da je snagu našla u obitelji, a poseban oslonac bio joj je suprug. Nives i Goran su se vjenčali 2017. te su u braku dobili sina Olivera.

Linker
20. travanj 2024 03:02