UPS!

Nakon optužbi za seksualni napad, Sarah Jessica Parker još uvijek nije razgovarala s Facom

S Chrisom Nothom koji u seriji Seks i grad utjelovljuje Facu, američka glumica nije zakopala ‘ratne sjekire‘ nakon javnog skandala.

Hladan tuš? Američka glumica Sarah Jessica Parker nije bila u kontaktu s bivšim kolegom Chrisom Nothom nakon što je optužen za seksualno zlostavljanje i nedolično ponašanje te je naglo nestao u zadnjem nastavku serije 'I samo tako'.

Glumci 'SATC-a' reagiraju na optužbe za seksualni napad Chrisa Notha, a 57-godišnja glumica progovorila je o svemu nakon ponovnog prikazivanja serije Seks i Grad za The Hollywood Reporter. Priča je objavljena tijekom snimanja naslovnice objavljene u utorak, 17. svibnja.

image

Sarah Jessica Parker

SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

“Čak ni ne znam jesam li spremna razgovarati o tome”, priznala je glumica, misleći na višestruke optužbe podignute protiv 67-godišnjeg Notha, u prosincu 2021. Na pitanje je li razgovarala s Nothom, koji je glumio gospodina Biga u SATC-u i u filmskim spinoffima, zvijezda Hocus Pocusa brzo je odgovorila 'ne'.

Parker je također bila producentica u nastavku 'I samo tako', što je je dodatno otežalo rješavanje ove situacije.

“Mislim da... nisam reagirala kao producent. Trebala sam poraditi na ovome jer sam samo... to je samo...” rekla je za američki portal te ušutjela usred svog odgovora.

image

Carrie i Samantha

ALAMY/PROFIMEDIA

Naime, ubrzo nakon što je novi nastavak serije izašao vani u prosincu 2021., nekoliko žena iznijelo je optužbe protiv Notha, koji je u braku s Tarom Wilson od 2012. Jedna je tvrdila da ju je glumac "silovao s leđa" 2004. nakon što su se upoznali. u Los Angelesu. Navodna žrtva, Zoe, prisjetila se kako se Noth nasmijao kada ga je zamolila da nosi kondom tijekom "bolnog" iskustva.

Obožavatelji planetarno popularne serije na društvenim mrežama ostavljaju poruke podrške Jessici Parker nakon što je cijeli skandal procurio i šokirao javnost.

Linker
22. travanj 2024 14:40