Prošlog tjedna je predstavila svoju inicijativu "Be Best"
 REUTERS
Gdje je nestala prva dama?

Nakon operacije Melania zabrinula svijet: Nitko je nije vidio tjednima

Melania Trump nije uspjela objavom na Twitteru smiriti svjetsku javnost o tome zašto se ne pojavljuje nigdje gotovo tri tjedna od operacije.

Melania Trump nije uspjela objavom na Twitteru smiriti svjetsku javnost o tome zašto se ne pojavljuje nigdje gotovo tri tjedna od operacije.

Prva dama Amerike Melania Trump totalno se povukla iz javnosti. Zadnji put viđena je 10. svibnja kada je svog supruga Donalda Trumpa pratila u vojnu bazu u Maryland kako bi posjetili trojicu Amerikanaca koji su pušteni iz pritvora u Sjevernoj Koreji.

U.S. first lady Melania Trump departs with President Donald Trump after the launch of the first lady's Be Best initiatives in the Rose Garden of the White House in Washington, U.S., May 7, 2018. REUTERS/Kevin Lamarque
REUTERS

Četiri dana od tog događaja Bijela kuća je priopćila kako je 48-godišnja gospođa Trump uspješno podvrgnuta postupku 'emolizacije bubrega'. To je zahvat koji se provodi kada nije moguće odstraniti bubreg ili njegov dio, a potrebno je smanjiti veličinu tumora. Kažu da je takav zahvat uglavnom potreban kada bolesnik ima smetnje koje nastaju kao posljedica veličine tumora, a s druge strane to je minimalno invazivni zahvat koji se koristi da blokira dotok krvi do tumora.

U.S. first lady Melania Trump (C) and her son Barron Trump attend the 140th annual Easter Egg Roll on the South Lawn of the White House.
White House Easter Egg Roll, Washington DC, USA - 02 Apr 2018
The White House said they are expecting 30,000 children and adults to participate in the annual tradition of rolling colored eggs down the White House lawn that was started by President Rutherford B. Hayes in 1878., Image: 367562383, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Liječnici upoznati s postupkom ističu kako se pacijenti koji se liječe embolizacijom obično šalju kući istog dana ili sljedećeg, a kako je Melania u medicinskom centru Water ReedReed provela pet dana, mediji počeli pitati govori li Bijela kuća istinu. 'Vidim da mediji rade prekovremeno spekulirajući o tome gdje sam i što radim. Budite mirni, ovdje sam u Bijeloj Kući sa svojom obitelji, osjećam se sjajno i naporno radim za dobrobit djece i američkog naroda', napisala je Melania na Twitteru, no taj istup je samo dodatno potpalilo vatru. Prve dame nisu obvezne publicirati svoju medicinsku povijest, a Bijela kuća ne govori puno. Predsjednik Trump je u nekoliko navrata novinare uvjeravao kako je njegova supruga dobro.

Linker
29. travanj 2024 12:42